lauantai 10. toukokuuta 2014

Ihana ihana Dee!!! ♥

Oon pikkasen jännittänyt tätä viikonloppua, niin en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa blogin puolella mitään. Racing kuitenkin tuntui olevan niin kaukainen haave jossain vaiheessa talvesta, kun tajusi taas kaiken menevän pieleen ja hevonen ei toiminut, ja saatiin rampata klinikalla.

No nyt istun tässä ensimmäisen Korpikylän päivän jälkeen ja tuijotan tuota videota radasta (jonka saan ladattua varmaan vasta viikonlopun jälkeen koneelle) ja ihmettelen, kuinka helpolta se näyttää tuo hevosen kulkeminen nyt! Tänään siis ensimmäisestä kauden 6 -vuotiaiden nuorten hevosten Racing Trophy -startista, 120cm radalta puhdas rata ja sijoitus, kun kaikki puhtaan radan ja enimmäisajan puitteissa suorittaneet ratsukot nousevat jaetulle ykkössijalle!
Tämä oli myös meidän ensimmäinen kansallinen 120cm ratamme, joten en voi olla enempää tyytyväinen! Vielä ei kuitenkaan sovi hengähtää liian syvään, sillä huomenna jatketaan toiselle päivälle, jossa perusrata suoritetaan jälleen 120cm tasolla ja toinen kierros 130cm tasolla... Noh, mutta pitää vähän uskaltaa nauttia tästä nyt vielä ja sitten suunnata illasta keskittyminen huomiseen. :) Jännää!

12 kommenttia:

 1. Vau, ootte ollu ihan super!! Tsempit huomiseen :)

  VastaaPoista
 2. Wau, onneksi olkoon! Ja kovasti tsemppiä huomiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja tsempeistä myös, niitä tarvitaan! :)

   Poista
 3. Minkä merkkinen satula Deellä on?:)Equipe?

  VastaaPoista
 4. Ihan huippua! Onnea hyvästä radasta ja tsempit toiselle päivälle! :)

  VastaaPoista
 5. Hienoa, onnea! Olette sen ansainneet kovalla työllä =)

  VastaaPoista
 6. Vau, sikana onnea suorituksesta ja sijoituksesta!! Niin hienoa, että alkaa asiat sujumaan :))

  VastaaPoista
 7. Kiitos super paljon kaikille! Oon tosi iloinen, että nyt sujuu! :)

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot