sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Myös minä ja Dee nähdään Hippolan klinikassa

Viikon päästä sunnuntaina Peikin ratsastuskoululla Kauniaisissa nähdään Hippolan historian ensimmäinen esteklinikka, jossa myös minä ja Dee hyppäämme nuorten hevosten ryhmässä Johanna Mikkolan silmien alla!


Kuvat viikonlopun kivalta Ypäjän reissulta, josta tulee juttua myöhemmin! :)

KLINIKKA INFO

Klinikassamme demonstroidaan sellaisia arjen tärkeimpiä esteratsastuksen avaimia, joilla työskentelystä saadaan mahdollisimman tehokasta ja laadukasta – jokaisen omalla tasolla.
Klinikan vetävät kansallisen tason esteratsastajat Johanna "Johku" Mikkola sekä Antti Jurvanen.

Klinikassa nähdään neljä eritasoista ryhmää. Ryhmät koostuvat alue- ja kansallisen tason ratsukoista. Ryhmissä nähdään myös useita Hippolan bloggaajia, mm. Tiia, Aada ja Senni.

Klinikka järjestetään Peikin ratsastuskoululla Kauniaisissa (Jondalinkuja 1-3) sunnuntaina 1.6. klo 11–15. Alueella on erittäin rajallisesti parkkitilaa, joten suosittelemme saapumista paikalle julkisin kulkuvälinein (junat s,u,l,e sekä mm. bussit 109,51,15,18).

Klinikassa on väliaika, jonka ajan hyvinvarustettu buffa on auki.

Klinikka on avoin kaikille ja lippuja voi ostaa Erika Hanhisuannolta osoitteesta erika.hanhisuanto@hippola.net. Ilmoita viestissä haluamasi lippumäärä. Jos ostat useampia lippuja, ilmoitathan kaikkien tapahtumaan tulevien nimet viestissä. Yhden lipun hinta on 17 €. Maksu suoritetaan pankkitilille, jonka numeron saa lippujen tilauksen yhteydessä.


HUOM! Vielä ehtii tilaamaan liput tämän sunnuntain puolella tarjoushintaan eli 3 lippua hintaan 35€, joka kannattaa hyödyntää mikäli kaveriporukan kanssa on tulossa paikalle! :)


Minä ja Dee hypätään kolmannes ryhmässä, jossa on edustettuna nuoret hevoset. Meidän lisäksi muut ratsukot ovat Cia ja 5 -vuotias pv-ruuna Esko, sekä Kaisa 7 -vuotiaalla ruunallaan Parsalla, eli varmasti aika mielenkiintoista oppia ja neuvoja luvassa eri ikäluokkien (5-, 6- ja 7 -vuotiaiden) nuorien hevosten treenaamiseen ja estetehtäviin!

Nähdään Hippolan Tekniikasta ratalaukkaan -esteklinikassa sunnuntaina 1.6! :)

1 kommentti:

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot