lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannusviimeistelyä

Huomisia Helsingin Tuomarinkylän Este-Jusseja varten otettiin vielä viimeiset säädöt kohdilleen. Hevosessa on voimaa ja energiaa, kuin pienessä kylässä, mikä on vain hyvä ajatellen, että vielä on tulossa rankimmat kisarupeamat seuraavan kahden viikon aikana!

Huomenna hypätään siis alue 110cm, ja Este-Jussien tapaan lähtijöitä on paljon, meidänkin luokassa yli 50! Alustavien aikataulujen mukaan meidän luokka alkaisi vasta myöhään iltapäivällä, joten saa huomenna nukkua vähän pidempään - ihan kivaa :) Ja nyt sääennusteetkaan eivät lupaa ihan niin surullisen sateista keliä, joten odotettavissa on ihan mukavat kisat!

10 kommenttia:

 1. Huhhuh sulla on siisti hevonen!(Ostitko?) mistä Deen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ostin Deen suoraan kasvattajalta silloin kun Dee oli vielä mahassa, eli "sika säkissä" tuli ostettua, toki vanhempien perusteella valinnan aikanaan tein :)

   Poista
  2. Jos ei oo sailaisuusniin keneltä?Suomesta vai?

   Poista
  3. Ei ole salaisuus, Talli LauKat, eli Laura ja Katja Vatasilta tuon ostin. Tosin nykyään he ovat kasvatuksen lopettaneet, mutta jos samasta tammasta kiinnostaa jälkeläinen, niin ota yhteyttä, olen Deen emän ja omistajien kanssa tiiviisti edelleen yhteistyössä! :)

   Poista
 2. Tsemppiä kisoihin! Dee on muuten saanut kovasti massaa lisää,näyttää kyllä todella hyvältä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, se on nyt kesäkuussa saanut vielä lisää lihasta, joten se on mukavasti "täyttynyt" ihan viime viikkoina!

   Poista
 3. Voi että Dee näyttää HYVÄLTÄ!! Näyttääkin oikein voimakkaalta ja energiseltä :) tsemppiä tän päivän starttiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt se on kyllä super hienossa kunnossa! Pitäisi ihan ottaa nyt siitä rakennekuvat, tosiaan ihan kuluvan kuun aikana alkanut täyttymään oikein kunnolla :) Ja hyvältä se myös tuntuukin!

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot