perjantai 6. kesäkuuta 2014

Luca

Lucasta, eli tutuimmin Kertusta, sain vihdoin tehtyä esittelysivun tuonne ylös ja tarkoitus olisi nyt ahkeraan alkaa senkin treenejä enemmän kirjaa ylös nyt kun sen kanssa voi alkaa enemmän tekemään. Antin säännölliset estetreenit olisi suunnitelmissa aloittaa ensi viikosta ja ,riippuen miten Kertun rekisteröinti etenee Suomessa, aletaan suunnittelemaan tammalle ensimmäisiä estestartteja kokeilumielessä - ehkä jo heinäkuulle ensimmäinen!

Tänään otettiin vähän poseerauskuvia tammasta sen jälkeen, kun olimme saaneet hepat treenattua ja ei ihan hirveän monta otosta ehditty ottaa, kun Kerttu sanoi sopimuksensa irti ja lähti omistajaltaan lapasesta täysin ja hetken aikaa nautti vapaudesta riikkoen myös suitsensa ja ohjansa... Tätä tarkoitetaan, kun puhutaan, että tamma on vähän hulivili... Kai se tuosta iän ja treenin myötä "tasoittuu" :)

Mitkään seisotus-/rakennekuvat eivät onnistuneet, kun ei ehditty ihan hirveästi asiaa viilata ennen kuin kuvauskohde jo poistui paikalta. Mutta näkee tästä nyt vähän missä kunnossa se nyt on parin kuukauden kunnonkohotuksen jälkeen - katsellaan sitten vaikka syksyllä taas samanalaista kuvausten merkeissä, kun ollaan saatu sitä vähän enemmän treenattua ;)

7 kommenttia:

 1. Voi että, ihan täydellisen näköinen hevonen. Ihana! Mielenkiinnolla odotan jatkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tuollainen pikkuinen karamelli :) Tää on kyllä myös aika mahtava loikkaamaan, joten myös aika mielenkiinnolla odotan miten se noissa hyppyhommissa kehittyy!

   Poista
 2. Kivan värinen! :) Omasta mielestä toi ratsuharja ei sovi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä puoliverisellä täytyy ratsuharja olla, alkuperäisrodut, suomenhevoset ja lämminveriravurit ovat sitten asia erikseen :)

   Poista
  2. Kunhan vain oman mielenpiteeni ilmaisin, että tuolle hevoselle ei se mielestäni sovi mutta empähän enään ilmaise :)

   Poista
 3. Tosi kiva blogi sulla! :)
  Liityin :)
  http://sarajakeni.blogspot.fi/

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot