lauantai 28. kesäkuuta 2014

Sanaton

Mitä tässä nyt enää sepostamaan sen kummemmin, kuin että TAAS nolla -rata, ja vielä 6 -vuotiaiden kansallisesta Racing 120cm luokasta, eli jaetulle 1. sijalle!!! Hevonen tuntuu hyvältä! Radalla itse jäädyin pari kertaa, mutta verkassa tuntui, että hevonen ei ole koskaan hypännyt yhtä hyvin ja kaikki vaan sujui! Nyt vaan omat ajatukset pitää pysyä kasassa silloin, kun oma suoritus alkaa, niin tulos on kaikin puolin bueno ;)
Myöhemmin viikonlopun jälkeen tulossa videota, sillä huomenna jatketaan 120/130cm radalla!


Lähtö oli aamulla aikainen, kello herätti 03:55 :D Mutta kaunista oli, ja kyllä sitä lopulta silmänsä auki sai!

Dee on niin omahyväinen, se tietää tekevänsä tällä hetkellä jotain sellaista, jota kukaan ei vielä puoli vuotta sitten uskaltanut odottaa :)

15 kommenttia:

 1. Olette niin liekeissä, hieno kausi sen kun jatkuu. Onnea!

  VastaaPoista
 2. Ihan huippuja ootte - onnea!! :)

  VastaaPoista
 3. JES!!! Ihan mahtavaa, ootte huippuja :) Ja söpö Dee ruusukkeensa kanssa ;D

  VastaaPoista
 4. WAU, onnea!! :) Kyllä ne teidän kaikki vastoinkäymiset saavatkin jo jäädä taakse, oot tehnyt hienoa työtä Deen kanssa!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa! On ollut kyllä hienoa huomata miten Dee on vatsavaivojensa jälkeen oikein puhjennut kukkaan :) Olette kyllä jokaisen sijoituksenne ansainneet.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille onnitteluista! Nautin nyt näistä onnistumisista täysin siemauksin, niin paljon on ollut epäonnea matkassa, että nyt täytyy vaan olla iloinen, kun kerrankin sujuu! :D

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot