lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kertun kisadebyytti huomenna


Viime torstaina otettiin Kertun kanssa lyhyt ja napakka estetreeni tulevalla huimalla kisakorkeudellamme, eli 50-60cm tasolla :) Homma toimi todella hyvin, oikeastaan paremmin, kuin koskaan. Kertun kanssa on todella ollut ongelmia, ettei se juurikaan meinaa kuunnella ratsastajaansa ja se keskittyy kaikkeen muuhun, kuin itse työntekoon, minkä epäilen juontuvan siitä, että se tarvitsee oikeasti tehtävää ja tekemistä joka kerta, kun kentällä työskentelee. Jos sen kanssa haahuilee ympäriinsä, niin se ei ole enää yhtään kuulolla, mikä sitten heijastuu siihen hyppäämiseenkin, jolloin lähestymisissä olisi erityisen tärkeää hevosen olevan oikeasti kuulolla ja tekemässä yhteistyötä ratsastajansa kanssa.

Nyt kuitenkin Kertun kanssa on tähän kiinnitetty erityistä huomiota, ja homma pelittää huomattavasti paremmin. Laukat nousee oikein, ja hevonen kuuntelee lähestymisissä ja torstaina tehtiinkin pelkkiä nappilähestymisiä, vaikka itse hypyt eivät ole edelleenkään niin teräviä kuin toivoisi. Voi olla, että se hyppy löytyy taas huomenna, kun päästään paremmalle hyppypohjalle ja uuteen ympäristöön.


Huomenna mennään siis tuomarinkylään oman seurani Tuomarinkylän Ratsastajien järjestämiin seurakisoihin. Lähdetään hakemaan vain Kertulle se ensimmäinen kokemus, joka toivottavasti on onnistunut ja siksi luokka niin matala, kuin tarjolla vain oli, jotta yli päästään vaikka kävellen, jos hevosta alkaa jännittämään :)

Huomisesta siis tulee erikseen tekstiä, toivotaan, että Kertun kisadebyytti menee mukavissa merkeissä ja kunnialla läpi! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot