keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Kyselyhetki

Koska tällä hetkellä taas yritän saada videoita ladattua tällä mun onnettomalla koneellani - joka selkeästi vetelee viimeisiään, niin en saa aikaiseksi julkaistua treenitekstejä ennen, kun ne videot on saatu latailtua - joten tähän väliin olisi hyvä pätkä ottaa lukijoiden kysymyksiä taas vastaan. Niihin on aina tosi kiva vastailla, vaikka en kovin usein näitä toteutakaan, joten eikun vaan meitä koskevia kysymyksiä tulemaan :) Yritän vastata kaikkiin parhaani mukaan, jotka liittyvät blogini aihepiiriin. Aikaa kysymysten jättämiselle on ensi sunnuntaihin mennessä, jonka jälkeen julkaisen vastaukset hetimiten!

18 kommenttia:

 1. Missä opiskelit hevoshierontaa? Osaisitko suositella paikkoja missä kannattaisi opiskella sitä (siis pelkästään hevoshierojaksi)?

  VastaaPoista
 2. Miten huolehdit Deen hyvinvoinnista? Esim. Kylmäätkö jalkoja, hierotko, laitatko selänlämmittimen ja koska teet näin?

  VastaaPoista
 3. Mistä varsaprojektin lähtöisin? Miksi valitsit emäksi juuri iitan? Onko dee viettänyt koskaan vähän pidempää saikkua? Miten on kisavuosi mennyt? Mikä on sinun ennätyksesi esteillä? Entä deen? Minkä tasoisia olette (sinä ja dee) parasta deessä? Miten hommat ovat edenneet riston kanssa? Miten vietät vapaa-aikaasi? Tässä nyt pari :D

  VastaaPoista
 4. onko dee unelmiesi hevonen? oletko tehnyt ratsastushistoriastasi postausta? jos et haluaisitko tehdä? kuka hevonen on vaikuttanut eniten itseesi ratsastajana? entä kuka opettaja?

  VastaaPoista
 5. Mikä kamera sulla on? Mikä on suurin hyppäämäsi este? Paras valmentaja vuosien varrelta? Lempi tuotemerkit hevoselle ja ratsastajalle? :)

  VastaaPoista
 6. Olen lukenut blogiasi lähes alusta alken ja tämä on tälläkin hetkellä ainut jota jaksan säännöllisesti seurata! Todella mielenkiintoisia juttuja kaikin puolin ja teidän kehitystä Deen kanssa (ja muiden blogissa esiintyneiden hevosten kanssa) on ollut kiva seurata! Itsekin olen kiinnostunut nimenomaan hevosten ja eläinten täysivaltaisesta hyvinvoinnista ja terveydestä.

  Kysymykseni on vähän asiaton ja ymmärrän jos et halua vastata, mutta näin opiskelijana minua kiinnostaa miten rahoitat harrastuksen ja ylipäänsä Deen elämän? Ja toinen varsa vielä tulossa lisää. Aiemmassa postauksessa kerroit että käyt usein kaksi kertaa päivässä tallilla niin mietin, että käytkö ollenkaan töissä tai teetkö kevyempää työpäivää? Onko sinulla jotain koulutusta tai mitä olet suunnitellut tekeväsi tulevaisuudessa työksesi?

  Muistan myös että teillä on koira joka ei kuitenkaan ilmeisesti juuri kulje tallilla mukana (?). Onko vaikea järjestää aikaa koiralle työn/opiskeluiden ja aktiivisen tallilla käymisen ohella? Itsellänikin on koira ja mietin miten saisin yhdistettyä täysipäiväisen opiskelun ja uudelleen alkavan hevosharrastuksen ilman että koiralle tulisi kohtuuttomia aikoja yksin...

  VastaaPoista
 7. Miksi käytät jatkuvasti kannuksia, varsinkin hypätessä, jolloin jalka pääsee kaikista eniten heilumaan ja vahingossa osumaan hevosen kylkiin? Toivoisin perusteellista vastausta, sillä kannuksien käytölle on aina varsin pätevä syy.

  VastaaPoista
 8. Mitä sille Zorrolle kuuluu mitä ratsastit ennen laatuponikisoja oisko ollut viime vuonna? En oo koskaan bongannut että käytkö kouluvalmennuksissa ollenkaan? Jos käyt , kuka sua valmentaa? Kuinka pitkä olet ?

  VastaaPoista
 9. Ootko koskaan aatellut omistavasi suomenhevosta? Tai ponia? :D Ootko koskaan kisannut kenttää? Minkälainen olisi sun unelmien talli, jos saisit itse suunnitella sen ja sen pihapiirin, kentän, maneesin yms? :) Tuntuuko susta koskaan, että hevosen omistaminen jotenkin "rajoittaisi" sun elämää? Lomareissujen tekemistä ts muita juttuja. :D

  VastaaPoista
 10. Valmennatko itse ketään? Onko sinulla epävirallista projektihevosta/hevosia jolla esim hyppäät silloin tällöin? Jos on niin millanen? Blogissasi on myös esiintynyt todella nätti hevonen, olisiko ollut nimeltään Bona. Onko se myös projektisi?

  VastaaPoista
 11. Mitä mieltä olet tarhausajoista? Dumissa tarhausaika on ilmeisesti melko lyhyt ja hevonen voi joutua seisomaan tallissa pitkiäkin aikoja, ellei itse pääse usein tallille. Tietysti asia on hevoskohtaista ja joku tulee toimeen vähemmälläkin ulkoilulla. En halua kuulostaa mitenkään töykeältä, enkä arvostella haluaisin vain mielipiteesi.

  VastaaPoista
 12. Minua kiinnostaa myös ajankäyttö! Käytkö koulua/töissä? Tämä ehkä sellasena johdattelevana kysymyksenä siihen, mitä todella pohdin ja mikä on omassa elämässä hankaloittava tekijä - onko sulla hevoselämän ulkopuolista sosiaalista elämää ja miten ylläpidät sitä, miten usein? Tuntuuko se riittävän? Mulla on itselläni paljon kavereita myös heppakuvioiden ulkopuolella, ja tuntuu,ettei heille tahdo jäädä millään aikaa työn ja heppojen jälkeen, kun parisuhdettakin yritän vähän vaalia välillä...

  VastaaPoista
 13. Deen kivoin tapa??( esim.hörinä...) =D
  Inhottavinta Deessä? ( jos siinä ihanassa karvapallerossa sellaista edes on <3)=D
  Korkein hyppäämäsi este Deen kanssa?
  Pahin loukkaantumisesi, kun olet tippunut hevosen selästä??

  VastaaPoista
 14. Jos saisit toisen hevosen D:n rinnalle, minkälainen se olisi?
  Kun ratsastat itsenäisesti millaisia tehtäviä teet yleensä sileällä?
  Voisitko kuvitella kisaavasi koskaan koulua ykköslajina, mikäli siihen tarkoitukseen olisi sopiva hevonen tarjolla?

  VastaaPoista
 15. Miten alunperin oot päätynyt hevosten pariin?
  Mitkä on Deen parhaimmat ja huonoimmat puolet?
  Mikä saa sussa aikaan voimakkaita tunteita (esim. suututtaa, itkettää)?
  Millainen on sun unelmahevonen?
  Kuinka aikataulutat hevosen omistamisen ja muut menot?
  Mistä idea kasvattaa oma varsa? Ja kohta vielä toinen? Mikä varsoissa on parasta?

  ponitytonpilvilinnnatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 16. Mikä on ollut hankalinta Deen kanssa tähän mennessä?
  Unelma varsa??
  Onko Deellä lelua karsinassa?
  Jos on ,niin mikä on Deen lempilelu??
  Deen huonoja tapoja??
  Parasta Deessä??
  Aiotko antaa Deelle jotain pientä joululahjaa??

  VastaaPoista
 17. Voisitko tehdä varustepostauksen?
  Deen lempivaruste?
  Lempiratsastus varusteesi?
  Onko Dee tarkka kuolaimesta esim onko väliä jos on kolmipalat vai tavalliste nivelet?
  Miten Dee reagoi uusiin tilanteisiin?
  Entä eläimiin?
  Onko Dee helppo kisapaikalla?
  Voisitko tehdä toivekuvapostauksen joskus?

  Toivottavasti nämt kelpaa. :)

  VastaaPoista
 18. Oletko koskaan ratsastanut islanninhevosilla?

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot