sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kevät on täällä!

Nyt ollaan sillä kynnyksellä, jossa seuraavaksi luonto puhkeaa täyteen kukkaansa :) Kuvat ovat tämän aamun kävelyiltä.

10 kommenttia:

 1. apua meidän rotikka on ihan pikkune luikku teijän koiraan verrattuna :D teillä on tollane ihanan muhkea ja meidän on pienen mäyräkoiran näkönen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D Minkä ikäinen teidän rotikka on, ja onko narttu vai uros? Veeti täyttää tänä vuonna jo 8 -vuotta, niin on ehtinyt tässä vuosien varrella miehistymään :D

   Poista
 2. Käyttekö useinki tämmösillä kävelyillä porukalla vai käytkö yleensä kaksin Deen kanssa? Kuvista välittyy tosi ihana tunnelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porukalla ollaan nyt kevään edetessä enenevissä määrin, mutta Veeti ei lähde mukaan, jos ei T ole sitä mukana paimentamassa - en pärjää noiden kahden viikarin kanssa välttämättä yksin :D Yleensä käyn joko yksin tai sitten joku kaveri mukana lenkkeilemässä ja höpöttelemässä. Näistä kävelylenkeistä on tullut ihan meidän lempparijuttu ja kun on niin ihanat reitit kävellä :)

   Poista
 3. Ihana, ihana kevät! Mä nautin eilen pitkästä juoksulenkistä ja loppumatkalla pysähyin ihailemaan kaunista aurinkoista metsää ja poimin ison kimpun sinivuokkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on varmasti kevät edempänä? Nyt odotellaav vaan sitä ensimmäistä oikeasti todella lämpöistä päivää, niin luonto puhkeaa kukkaan :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot