keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Bloggaajatapaaminen ja Keravan Horse&Rider

Teksti on yhteistyössä Keravan Horse&Riderin kanssa.

Minua oli jo aikaisemmin pyydetty näihin Siirin järjestämiin bloggaajatapahtumiin, mutta omat aikataulut eivät oikein sopineet aikaisempien kiinnostavien päivien kanssa, joten olin todella innoissain lähdössä Keravalle Horse&Rideriin tähän bloggaajailtaan tutustumaan yritykseen muiden kutsuttujen bloggaajien kanssa! Kiitos, että pääsin mukaan! :)


Keravan Horse & Rider on itselleni todella tuttu kauppa, ja tiesin, etenkin viime vuosina liike on panostanut tarjontaan, ja tiloihin todella paljon. Joten ihan uusi kohde tämä liike ei minulle ollut ja aina ohi ajaessani saatan liikkeessä piipahtaa ostoksilla tai vain ihailemassa upeaa valikoimaa, mutta tällä kertaa oli mukavaa tavata itse yrittäjä Maria Niskanen, sekä muita tuotemerkkien edustajia; Kingslandin edustaja Sari Viljakainen, bloginikin kanssa yhteistyöhön ryhtynyt Chia de Gracian takana toimiva Mirva Kettunen ja ammatti hevosvalokuvaaja Emmi Kähkönen, joka on monelle tuttu upeista valokuvistaan Ylen kautta.

Sen lisäksi ensimmäistä kertaa tapasin monia muitakin bloggaajia. Pariin bloggaajan olen törmännyt viime vuonna kisoissa, ja Kootussa Ravissa -blogin Noora on itselleni tuttu henkilö, sillä hän on auttanut meitä viimeisen vuoden aikana Deen kanssa sileän ratsastuksessa paljon. Muuten sitten olikin uusia kasvoja näin livenä, toki jokaisen blogiin olen tässä aikojen saatossa kyllä tutustunut. Mukavaa siis tavata kanssasisariakin ja toivottavasti törmätään vielä joskus toistekin :)


Meille oli liikkeeseen todella lämmin vastaanotto ja alkumaljojen jälkeen istahdettiin yhdessä kuuntelemaan Marian historiaa ennen Horse&Riderin yrittäjäksi ryhtymistä, liikkeen omaa historiaa ja kuinka yritys on kasvanut tässä viimeisien vuosien aikana. Marialle on alusta asti ollut tärkeää tuotteiden hinta-laatusuhde, materiaali, ulkonäkö ja kestävyys. Hän haluaa, että liikkeessä on iso kattava valikoima niin lapsille, kuin aikuisillekin laadukkaiksi merkeiksi havaituista tuotteista. Ilahduttavaa, jonka olen jo vuosia sitten pistänyt merkille, on se, että valikoimiin uskalletaan ottaa rohkeudella räväkämpiäkin vaatteita, mitä ei muualta Suomesta edes saisi ja nyt, kun liike on vuosi sitten kasvattanut kokoaan liiketiloiltaan, on valikoima entisestään vaan kasvanut. Tämä liike on kyllä, kuin karkkikauppaan tulisi - ainakin itselleni :D Täältä löytyy varmasti yksi Suomen kattavimmista valikoimista Animoa, Kingslandia, Esperadoa, Equilinea, Schockemöhleä jne. Sen lisäksi liikkeessä on iso ja kattava valikoima rehuja, lisäravinteita ja yrttejä hevosille.


Oli ihan mahtavaa kuunnella yksityisyrittäjän intoa, minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia hänellä on ja kuinka rohkeasti hän uskaltaa lähteä markkinoimaan laajasti eri tavoin yritystään kaikkien tietoisuuteen. Hän tekee paljon yhteistyötä muiden yrittäjien kanssa, mutta myös taitaa olla hevostarvikeliikkeiden edelläkävijä siinä, että on tehnyt pitkäaikaisia yhteistyösopimuksia laadukkaiden hevosblogien kanssa eli löytänyt sen markkinaraon sieltä, missä lifestyle puolella ollaan löydetty jo vähintään viisi vuotta sitten. Tänä päivänä Kerava Horse&Rider on ainakin nimeltään tuttu jokaiselle ratsastavalle harrastajalle ja ammattilaiselle.
Markkinointia Keravan Horse&Rider suorittaa myös kiertämällä myös Suomen suurimpia hevos- ja ratsastustapahtumia, kuten hevosmessuja. Tänä vuonna liikkeen ständit löytyvät ainakin Finnderbystä kesäkuussa, Savonlinna Opera Gamesista heinäkuussa ja syksyllä suomenhevosratsujen Kuninkaallisista Ypäjältä sekä tietenkin Helsinki International Horse Showsta Helsingistä!

Yritysesittelyn kylkeen Kingslandin edustaja Sari jatkoi vähän kyseisen merkin historiikin kertomisesta, kuinka pieni merkki ja kahden ihmisen idea on kasvanut kansainväliseen kärkeen laadukkaaksi ratsastusvaatemerkiksi ympäri maailmaa. Todella mielenkiintoista kuulla näitä tällaisia "tuhkimotarinoita", itse aikaisemmin yrittäjänä jo toimineena, sittemmin elmäntilanteen vuoksi toiminimen toistaiseksi jäädyttäneenä, mutta lähitulevaisuudessa asian olevan jälleen ajankohtainen - silloin etenkin tällaiset asiat kiinnostavat. Yrittäjien arki on ihan oma maailmansa, mutta se kiehtoo lähteä tekemään jotain omaa, missä tietää olevansa hyvä ja omaavansa ideoita, vielä joku päivä. Samaan kastiin oli ihanaa tavata livenä blogiakin sponsoroivan Chia de Gracian luojan Mirvan, joka on kyllä sellainen tyyli esimerkki siitä, miten kovalla työllä tuotemerkin voi saada lanseerattua ja vietyä jokaisen huulille alle vuodessa - puhumattakaan siitä, että tuotetta markkinoidaan jo jopa Englannissa. Ihan käsittämätöntä ja arvostettavaa, mutta myös jotenkin niin innostavaa, että näinä taloudellisina aikoina onnistumista ja kasvua pystytään tekemään!Sitten olikin vuorossa varmasti se paras vaihe, eli päästiin tutustumaan liikkeeseen, tuotteisiin sekä shoppailemaan! :) Meille oli tarjottu mukavat alennukset valikoimasta, ja tottakai se oli pakko hyödyntää.


Olin jo aikaisemmin Kerava Horse&Riderin facebook -sivuilla törmännyt Anna Scarpatin kauniiseen kisapaitaan, ja se oli mielessäni jo valmiiksi ennen tätä päivää. Kokeilin paitaa päälle, ja olin jo tylsään tuttuun tapaani ottamassa tummansinistä kisapaitaa, kunnes rupesin katsomaan sitä toista värivaihtoehtoa - kaunis korallin värinen paita oli niin lumoavan värinen, ja rupesin miettimään, että olisi kiva välillä vähän repäistä sen meidän perus tummansini-ruskean lookin sijasta. Paita oli ihanan kevyen ja ilmavan tuntuinen päällä, ja istui ihan täydellisesti!


Siitä innostuneena lähdin myös tilaamaan itse tuunaamaani huopaa Anna Scarpatilta. Itselläni on samalla tyylillä tlattu huopa Christina Sportilta, ja tykkään siitä ihan kauheasti. Nyt kun on uuden värinen kisapaita tulossa, oli siihen pakko suunnitella huopa, joka vielä vähän täydentää kokonaisuutta. Olen todella tyytyväinen suunnittelemiini väriyhdistelmiin, toivottavasti huopa on vielä kauniimpi sitten livenä, kun se minulle saapuu! Huovan teettämisessä menee n. kuukausi aikaa, riippuen vähän, miten paljon on muita tilauksia samaan aikaan. Toivon kuitenkin, että huopa ehtisi ennen keskikesän kisoja kuitenkin :) Keravan Horse&Riderilla pystyy suunnittelemaan huopia sekä huppuja Anna Scarpatin lisäksi Equilinen huovissa ja hupuissa.

Tässä vähän esimakua tulevasta huovasta, nam <3 ;)

Kaiken kaikkiaan oli mukava ilta kivojen ihmisten seurassa. Kiitos suuri Siirille tilaisuuden järjestämisestä! Kiitos myös Keravan Horse&Riderille ja muulle poppoolle tästä ajasta ja mahdollisuudesta!

Ja jotta teille lukijoillekin on jotain kivaa ja hyödyllistä tarjota tämän miitingin myötä, tarjottiin teille alekoodia liikkeeseen ja verkkokauppaan :) 

Eli Heidin Nelivedot -blogin lukijoille on alekoodi HeidiHR15, joka oikeuttaa 15% alennukseen kertaostoksesta ja se on voimassa ensi viikon tiistaihin 12.05.2015 asti sekä Keravan Horse&Rider liikkeessä sekä verkkokaupassa!

Tytöt löysivät itselleen sopivan kokoiset kypärät! #järkipäässä

5 kommenttia:

 1. Itse tilasin myös scarpatilta treenihuovan ja sain sen eilen! Oli kyllä hintansa ja odotuksen arvoinen, niin nätti sen on! Otin puhtaan kirkkaan sinisen huovan, hopealla ja sinisella kanttinauhalla. Yksinkertaisuus on kaunista ja on ihanaa kun on kerrankin vähän poikkeavan värinen (ja samalla silti yksinkertainen) huopa. Meilläkin melkein aina on vaan tumman sinistä ja ruskeaa. Yksi vaalean lila eskardonin huopa löytyy myös, voitettiin se kilpailuista viime kesänä! Alussa ajattelin sen olevan ihan hirveä, mutta ajankanssa olen alkanut jopa hieman pitää siitä, mukavan erilainen! Vaikka ei sen kanssa kotimaneesin ulkopuolelle tohtisikaan lähteä ;)

  Ostin myös scarpatin kisahuovan ja uuden pikeurin sinisen kisatin, joten nyt on shoppailtu varusteita tämän vuoden osalta ihan riittämiin! Tsemppiä tuleviin kisoihin ja hyvää kesää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, yksinkertaisuus on kaunista! Ja just pienet yksityiskohdat :) Voin vain kuvitella, kuinka hieno se sun huopa on!

   Kiitos tsempeistä ja sitä samaa sinulle, hyvää kesää! :)

   Poista
 2. Heip! Tiedätkö koskeeko tuo alennuskoodi kaikkia tuotteita, esim rehuja? :) olisin maanantaina menossa ostamaan rehusäkkiä sieltä ensimmäistä kertaa, ja olisihan siitä kiva saada vähän alennustakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kysyit kyllä pahan! Ainakaan meille ei alet koskenut rehuja, eikä myöskään tilaustuotteita, joten voisin kuvitella, että samoilla ehdoilla mennään tässäkin. Mutta kannattaa kysellä paikan päällä tarkemmin! Voi olla, että asiasta meillekin on infottu, mutta kun on tällainen lahopää, kuin minä, niin enhän mä mitään muista :D Mutta jos ei rehuista saa, niin varmasti sieltä löytyy kaikkea ihanaa ja hyödyllistä tai "hyödyllistä", mihin sen alennuksen pääsee hyödyntämään ;)

   Poista
  2. Juu ihan varmasti löytyykin! :D

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot