keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Tuote-esittelyssä Back on Trackin poolopaita!

Jälleen on ilo esitellä Back on Trackin tuotteita. Tällä kertaa testissä ei ole ollut hevosella, vaan itselläni, mikä toikin tähän taas erilaista kuvakulmaa ymmärtämään miten tuote toimii. Tämä on ensimmäinen kerta, kun koskaan käytän mitään Back on Trackin tuotetta itse, eli aikaisempaa kokemuspohjaa ei ole muuten kuin hevoselle valmistetuista tuotteista.


Sain Back on Trackilta testiin poolopaidan, joka jo ensikosketukseltaan paketista sen avatessani sain todeta, että materiaali on äärettömän mukavan tuntuista - pehmeää, joustavaa ja ilmavaa. Päälle laittaessani totesin, että tämä S -koko on itselleni juuri oikean kokoinen. Normaalisti käytän XS-S/34-36 koon vaatteita, ja tästä en ottaisi yhtään pienempää kokoa itselleni, muuten olisi liian pieni. Paita oli yhtä ihanan tuntuinen päällä, mitä se alkuun käteenkin tuntui. Se on kuin toinen iho, jota ei edes huomaa. Ratsastuksessa ja urheillessa vaatteiden istuvuus ja mukavuus on ainakin itselleni todella tärkeä - en pysty keskittymään treenaamiseen, jos vaatteet eivät ole mukavat tai istu päällä.


Tuntuu, ettei kevät meinaa ihan samanlaisella vauhdilla tänä vuonna alkaakaan. On ollut aika viileää ja sateista, ja itse vilustun kyllä niin helposti ja olen viileän päivän jälkeen todella kylmissäni vaikka mitä olisi päällä. Toppatakki onkin ollut käytössä nyt ihan näihin päiviin asti - ei ole ollut yhtään liikaa, vaikka eletään jo toukokuun puolta väliä!

Tämä kolean kevään aikana onkin Back on Trackin keraaminen paita ollut enemmän, kuin tervetullut vaatekerrastoihin - ja pakko myöntää, tuo paita päällä ollessa on kokoajan mukavan lämmin, pystyy hyvin ulkonakin jättää takin pois päältä vaikka ratsastaessa alku- ja loppukäyntien ajaksi ja silti veri kiertää ja ei tarvitse olla pukeutunut moneen kerrastoon pysyäkseen riittävän lämpimänä.

Aloitin käyttämään paitaa ohjeiden mukaan max. 4 tuntia päivässä, yleensä siis olen sen pukenut päälle, kun menen Deetä hoitamaan ja ratsastamaan. Käyttöä suositellaan aloitettavan sen vuoksi hitaasti, sillä tuotteen alkuvaiheessa saattaa esiintyä liian pitkän käytön jälkeen jopa kiputuntemuksia, joka johtuu lisääntyneestä verenkierrosta. Itse tunnen kyllä jo heti ensimmäisen tunnin aikana, kun verenkierto kiihtyy ja tulee sellainen aavistuksen "kuumottava" olo, joka kylläkin tasaantuu siinä sitten aika nopeasti, mutta lyhyinä pätkinä käyttäessä en ole tuntenut mitään kipua. Sen sijaan omat selkä- ja hartiakivut, sekä viimeisen vuoden oikeasti riesaksi asti esiintynyt olkapään nivelkivut ovat kokonaan poistuneet. Olo on ollut vetreä, vaikka olenkin lipsunut niistä tavoiteeksi ottamistani joka päiväisistä venyttelyistä.

Alkukuumotusten jälkeen en tunne mitään erikoista. Ainoa mikä on juuri havaittavaa on se, että ei tule kylmä, vaikka vaan tuo paita päällä ratsastaisi ulkona, vaikka kaikki muut kanssaratsastajat ovat pukeutuneet vielä kevyttoppatakkeihin ratsastuksen ajaksi. Paita on lämmin, mutta ilmava ja mukavan kevyt päällä, ja on ainakin tässä naistenmallissa leikkaukseltaan tyköistuva, josta se saakin paljon plussaa.


Paita sopii hyvin urheiluun mm. juuri lenkeille, ratsastukseen. Se ei ole hiostava, vaan kangas hengittää hyvin samalla pitäen kuitenkin kropan lämpimänä. Poolopaita on erinomainen valinta niska-, hartia-, käsivarsi- ja selkäkivuista kärsivälle. Paita peittää lantionseudun, lonkkien, kyynärpäiden ja ranteiden ongelma-alueet. Tämä on äärettömän tervetullut lisä treenivaatekokoelmiini!

Ihmisille Back on Trackin tuotteita myydään nykyään mm. Yliopiston Apteekeissa, sekä hyvin varustelluista ratsastustarvikeliikkeistä, ja hintaa paidalla on n. 59€.

Testaus ja postaus tehty yhteistyössä:


Aikaisempia tuotetestauksia löydät seuraavista linkeistä:

7 kommenttia:

 1. kivan näköinen ja hienoja kuvia :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja nyt kun kommentoit, muistinkin, että lähetit sen bannerin! Kiitos paljon, laitan sulle vielä postia tulemaan - sain idean :)

   Poista
 2. Moi!
  Kysyn nyt tämän postauksen yhteydessä, että minkä kokoiset nuo BOTin suojat on teillä? Muistan että kehuit kovasti sitä, että suojien alle ei mene hiekkaa, ja niin noita suojia mainostetaankin. Meillä on vaan ihan eri juttu, takajalkojen suojien alta löytyy ridauksen jälkeen aina ihan törkeesti hiekkaa :-o
  Oman hevosen suojat on edessä sekä takana kokoa M, eli ei pitäisi olla liian isotkaan. Kiristän suojat aina niin tiukalle kun niitä uskaltaa kiristää, mutta lopputulos on aina sama.. Ja kun kuvista katselin, niin ihan samalla tavalla olen suojat asetellutkin koipiin kuin sinä.
  Ehkä ne eivät vaan istu omalle hevoselle, takajalkoihin siis. Edessä istuvat hyvin eikä alle mene hiekkaa. Tai sitten pitäisi kuitenkin kokeilla niitä S-kokoisia, mutta eikö ne ole jo ihan ponikokoiset.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en kyllä ihan tarkkaan muista, minkä kokoiset ne olivatkaan - piti tarkistaa tänään tallilla, mutta unohdin! Muistaakseni kuitenkin meilläkin on nuo M -koon suojat! Meillä ei tosiaan tarvitse kiristää mitenkään kireälle pysyäkseen jalat silti siisteinä. Joskus olen asettanut suojat liian "alas" ja sitten sieltä alakautta tulee hiekkaa sisälle vähän, mutta pesen suojat aina myös käytön jälkeen fairylla, niin ne ovat aina ihan putipuhtaat seuraavan päivän käyttöä varten. Voi tosiaan olla, että ne ei sitten vain sovi hevosesi jalkaan? Tai sitten ne ovat liian isot? Meilläkin on yhdet BR:n allround -suojat, ja niitä kehuttiin minulle yhtä hyvin istuviksi, kuin eskadronin vastaavia, mutta ne eivät kyllä istuneet ollenkaan vaikka olisi ihan hiki hatussa kiristänyt ne riittävän tiukalle. Jos vaan saa joltain kokeiluun, niin kannattaa niin S -kokoisia kyllä vielä kokeilla!

   Poista
 3. Vaikka olenkin tullut vähän skeptiseksi BOT-tuotteiden suhteen täytyy sanoa, että tuo paita näyttää tosi kivalta kaikessa yksinkertaisuudessaan! Pitää ehkä tilata ihan sen vuoksi ja samalla antaa uusi mahdollisuus ;)

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis kuva teistä tuo toisiksi viimeinen! :)

  VastaaPoista
 5. 100% Merinovillapaita (siis ne, joita käytetään kerrastoina) on myös erittäin hyvä ratsastuspaita! Villa on mukava päällä eikä hiosta. Ja näitä saa keväisin alennuksella urheiluliikkeistä. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana ettei osta mitään sekoitepaitaa, ne alkavat haista hieltä suunnilleen samaan aikaan kun sen vetää päälle.

  Talvella paita menee takin alla ja kun säätilat ovat 10+ niin olen ratsastanut pelkällä paidalla ja hyvin tarkenee.

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot