tiistai 14. heinäkuuta 2015

Cityboy

Tämä viikko onkin loppuviikosta jännä viikko siinä mielessä, että (taas) ilmottauduin koulukisoihin, kun on sopivasti viikonloppu estekisoista vapaata - tällä kertaa en meinaa peruuttaa osallistumistani! ;) Ensiksi mietin, etten asiaa hirveästi mainostele, kun mulle on jonkinnäköinen kynnys Deen kanssa mennä sinne valkoisten aitojen sisäpuolelle, mutta nyt kun se on ollut niin kauhean kiva ratsastaa, niin on tullut todella vahva fiilis siitä, että nyt tai ei koskaan se kouludebyytti on suoritettava!

Kyseessä on meillä kotona järjestettävät 1 -tason koulukilpailut ja ratana meillä on Helppo B:3 2009 (rata A).


Sen lisäksi, että osallistun Deen kanssa, osallistuu pikku-Ristokin koulukarkeloihin! Aika vähän olen sen kanssa ehtinyt nyt treenailemaan sen kesäloman jäljiltä, vain kerran vasta otettu treenit viime viikolla, joten päätetiin kuskata Risto kaupunkilomalle Helsinkiin muutamaksi päiväksi loppuviikosta mun luo reenailemaan ja harjoittelemaan huolettoman maalaiselämän sijaan vähän cityelämää aikuisen pojan tavoin :) Saas nähdä, miten paljon kierroksia oripoika ottaa tai on ottamatta hetkellisestä maiseman vaihdoksesta, mutta tällainen on todella hyvää harjoitusta nuorelle ponille/hevoselle. Dee oli aikanaa myös Dumissa harjoittelemassa aikuisen hevosen elämää ja ratsujommia ollessaan 3 -vuotias ja se oli sille todella kasvattava kokemus.

Risto vuosi sitten 3 -vuotiaana - ensimmäisiä kunnon ratsastuskertoja

Riston kanssa on nyt seuraavana lyhyen ajan tavoitteena valmistella se syksyn Laatuponi-kilpailuun, jossa sen tulee suorittaa askellajipuolella helppo B -tason koulurata sekä estepuolella n. 80cm helppo rata, jossa arvostellaan ponin hyppykykyä ja kapasiteettia. Kummallakin osa-alueella halutaan hakea nyt ennen tuota koitosta vähän rutiinia kisatilanteista, jotta poni esittäisi sitten syksymmällä parastaan. 

Hurmuriponin kuulumisia tuleekin siis lähipäivinä pitkästä aikaa enemmän :)

6 kommenttia:

 1. Jihuu! Tätä on odotettu :D tosi kiva juttu. Pidän teille peukkuja!

  VastaaPoista
 2. Sinne mekin tulossa kisaamaan :) Tsemppiä teille! :)

  VastaaPoista
 3. Jes! Tätä olen odottanut! Koulukisat on kyllä ihan hyvä paikka käydä kokeilemassa, että millä tasolla sitä ollaan. Ja hauskaahan vaan lähdette pitämään, niin rata sujuu varmasti parhaiten :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea koulukisoihin! Toivon mukaan minäkin pääsen paikan päälle pitämään peukkuja :)

  VastaaPoista
 5. Muistelisin että kyseessä on sama ohjelma kuin viime syksynä, joka jäi syksyllä välistä ;)

  Ja sehän menee hyvin! Anti mennä vaa :D

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot