tiistai 21. heinäkuuta 2015

Kyselyhetki


Kiitos kaikille taas tsempeistä viime postauksen tiimoilta! Tämä tässä bloggaamisessa on yksi kivoimmista asioista, kun voi jakaa hevoselämän ja siinä treenaamisen huippuhetkiä ja niitä pieniä ryppyjä, alamäkiä ja kaamosjaksojakin muiden kanssa. Olen kirjoittanut blogiani kohta 6 vuotta(!) ja täytyy sanoa, että olen itse ratsastajana kehittynyt tässä ajassa paljon - osittain myös kehityksestä on kiitos bloggaamisen, koska olen viimeisen viiden vuoden aikana analysoinut treenejä aika ahkerasti. Se analysointi auttaa ihan kauheasti käsittelemään tehtyjä asioita jälkikäteen. Sen jälkeen pystyy lähtemään helpommin toteuttamaan haluttuja korjauksia jatkossa jne. Olen myös viimeisen kuuden vuoden aikana valehtelematta julkaissut täällä blogissa kaikki näiden vuosien varrella otetut videotallenteet, mitään ei ole jätetty pois näyttämättä ja uskon, että se että on itselleen rehellinen ja samalla myös sinut omista virheistään ja heikkouksistaan auttaa kehittymään entisestään ratsastajana - miksei samalla myös ihmisenä.
Videoita on yhteensä pääsääntöisesti omista ratsastuksistani jaettu Youtubeen 238kpl. Iso osa tässä vaiheessa vanhemmista videoista löytyy nimimerkin "Haydenes" takaa ja loput uusimmat (iso osa tältä vuodelta) nimen "Heidi Pätsi" takaa. Vanhin lataamani, ja ensimmäinen videotallenne on vuodelta 2010 2 -vuotiaasta Deestä :) Noita on hauska katsella itsekin näin monen vuoden jälkeen!

Tässä video mm. Deen ja minun toisista elämämme estekisoista vuonna 2012 keväällä, jolloin nuori oripoika Dee oli juuri täyttänyt 4 vuotta. Ensimmäisistä me ei päästykään hyväksytyllä suorituksella maaliin, mutta toisella kerralla meni jo näin hyvin. :) Tätä juuri tarkoitan, kun on kiva seurata videoiden ja bloggamisen kautta sitä kehitystä mitä olemme tehneet.
Nyt olisi sitten hyvää aikaa vastailla taas lukiojoiden kysymyksiin, kun tämän kuun loppuun pidämme pientä kisataukoa. Viimekertainen kyselytuokio taisikin olla viime vuoden puolella, joten sen jälkeen onkin tullut taas mm. paljon uusia lukijoita ja ihan aina ei tule avattua omaa ratsastushistoriaa, hevoshistoriaa tai Deen historiaa riittävästi. Huomaa, että monien mielestä juttuja lukeneena ja huhuja kuulleena minusta tai hevosestani ollaan pitkästä bloggaushistoriastasta huolimatta tehty hassuja käsityksiä, kun ei tiedetä eikä jakseta ottaa selvää faktoista. Nyt olisi aika taas päivittää tätä puolta ja vastailen kaikkiin asiallisiin ja blogin aiheeseen liittyviin jätettyihin kysymyksiin oikein mielelläni.

Kysymyksiä voi jättää tämän viikon loppuun eli sunnuntaina 26 päivään mennessä. Sen jälkeen lähden purkamaan kysymyksiä ja vastailemaan.

Oikein hyvää ja rentouttavaa heinäkuista viikon jatkoa kaikille lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Oletko jo miettinyt Torstin kohdalla, mistä aloitat kouluttamisen? Meneekö samalla kaavalla kuin Deen kohdalla, luonollisesti Torstin ehdoilla.

  Mitä merkkiä suosit Deellä , entä itselläsi?

  Oletko hypännyt Deellä maastoesteitä? Jos et, niin haluiasitko?

  VastaaPoista
 2. Millon sait Deen?
  Kauanko olet ratsastanut?
  Millon sait ekan hevosen, kuka se oli?(kuva)
  Montako omaa hevosta sulla on ollu yhteensä?
  Onko sulla ollu koskaan vuokrahevosta?

  VastaaPoista
 3. Onko sinulla jonkinlaisia tallirutiineja ja jos on, niin millaisia?
  Kauan sinulla menee aikaa yleensä Deen luona per kerta?
  Muuttaako Torsti samaan talliin Deen kanssa, kun se on vierotettu?

  VastaaPoista
 4. Miksi juuri KWPN?
  Oletko joskus jännittänyt/pelännyt hyppäämistä? Toisinsanoen, onko esim. tippumisen jälkeen jäänyt kammoa ratsastukseen/hyppäämiseen? Kysyn tätä siksi, että itse olen TODELLA arka esteitten suhteen (en ole paljoa hypännyt, enkä siis myöskään sitä hommaa osaa = jännittää). Mielestäni olet esteillä/hevosen selässä todella varman oloinen ja se on ihailtavaa :)

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot