torstai 30. heinäkuuta 2015

Tuote-esittelyssä Back on Trackin koiran verkkoloimi


Kiitos Back on Trackille tästä mahdollisuudesta testata myös näitä koiran tuotteita! Tämä verkkoloimi on vaan ihan uskomaton! Istuvuus, toimivuus ja ulkonäkö - kaikki perfect. Blogini kautta varmasti tämä vuoden antoisa yhteistyö Back on Trackin kanssa on antanut mahdollisuuden itselleni ja blogini lukijoille tutustua tuotteisiinsa lähemmin ja varmasti jokaiselle on tullut jo tutuksi, miten tämä keraaminen kangas toimii. 

Tässä koiran loimessa vaikutuksen huomaa ikääntyvässä koirassa kaikista selvimmin, se peittää kaikki strategiset paikat ja mm. meidän vaellus-/telttailureissulla vanhemman koiraherran varustuksessa se osoittautui ehdottomaksi palauttamaan lihaksia pitkällä reissulla ja reissun jälkeen. Veeti, joka ei ole tottunut liikkumaan vapaana vaikeakulkuisessa maastossa, kaupunkikoira kun on, ja ainakaan monen kilometrin pätkiä. Pelkäsin etukäteen, että Veeti kipeytyy tällä reissulla tämän vuoksi, mutta pientä väsymystä reissun jälkeisinä päivinä lukuunottamatta, koira on liikkunut edelleen vetreäämin kuin koskaan - se on kuin nuori poika edelleen <3

Annan näiden kuvien puhua puolestaan - tuli aika mahtavia otoksia upeissa Suomen järvimaisemissa!


Verkkoloimen vuori on ohutta keraamista kangasta, jota peittää hyvin hengittävä sekä kosteutta läpäisevä verkkokangas. Verkkoloimi on monikäyttöinen, sitä voi käyttää yksistään, sen voi pukea toisen loimen alle, sitä voi käyttää treenatessa sekä koiran kuivatukseen. Loimessa on joustavat napeilla säädettävät jalkalenkit, niskassa aukko talutinta varten sekä aukko hännälle. Loimen molemmissa kyljissä on heijastimet.

Loimen hinta riippuu sen koosta, mutta hinnat ovat alkaen n. 59 eurosta 85 euroon, ja loimia löytää hyvin varusteilluista hevos- ja eläintarvikeliikkeistä.

Testaus ja postaus tehty yhteistyössä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot