perjantai 21. elokuuta 2015

Kaunis, upea, uusi ulkoasu - kiitos Lunar Graphics!


Tässä on muutos, jota lähdin haikailemaan ja suunnittelemaan kesän aikana. Muutoksesta jotain mainitsinkin sivulauseessa viime kuussa, josta minun jo luultiin lopettavan bloggaaminen :D Ei nyt sentään mitään niin radigaalia muutosta ollut tulossa. Tykkään edelleen blogata ja siksi halusin panostaa ensimmäistä kertaa ihan kunnolla blogin ulkoasuun, että tilasin Lunar Graphicsilta uniikin ulkoasun - kiitos tästä, I love it! ♥ Toiveissa oli jotain yksinkertaisen tyylikästä pienillä erilaisilla yksityiskohdilla höystettynä. Lopputulos on mielestäni aivan upea ja ihanaa tässä on se, että tämä ulkoasu on silti ihan itseni näköinen, vaikkei omaa käsialaa tässä ole ollenkaan, muutakuin suunnittelu- ja toiveasteella.

Pieni muutos varmasti monelle, jotka odottivat jotain sensaatiomaisen hätkähdyttävää tapahtumaa blogirintamalla, mutta iso muutos minulle bloggaajana. Taas on tämän voimin lisää energiaa ja innostusta jatkaa bloggaamista, kun hankki arjen keskelle tällaisen piristyksen :)

Saa antaa toki mielipiteitä, mitä lukijat tykkäävät! Se on kuitenkin pakko jo tässä vaiheessa itsekin todeta, että näin hienona ei tätä blogia ole koskaan ennen nähty, joten toivottavasti lukuelämykset visuaalisesti ajatellen vain parantuvat muidenkin mielestä!

15 kommenttia:

 1. Wau! Muuta en pysty sanomaan! ♥

  VastaaPoista
 2. On kyllä hieno!! :) Tykkään todella!

  VastaaPoista
 3. Olen nähnyt Lunar Graphicsin tekemiä ulkoasuja blogeissa ennenkin, ja yhteistä kaikille niille on ollut niiden hienous: tekijä kyllä osaa hommansa, ja jälki on kerta toisensa jälkeen ilo silmälle. Blogisi ulkoasu on kieltämättä erilainen kuin ennen, ja vaikka pidin kovasti edellisestä ulkoasusta, tämä on myös aivan upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma ja siksi Veeraan otinkin yhteyttä, kun olin nähnyt kädenjälkeä aikaisemmin! :) kyllä nyt kelpaa bloggailla!

   Poista
 4. Oikoluetko tekstejäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä sitten, kun kerkeän. Sori, jos teksti sisälsi taas jotain hölmöjä lauseita :)

   Poista
 5. Mun mielestä siistein kyseisen tekijän ulkoasu, jonka olen nähnyt. Hänen muuten niin upeissa ulkoasuissa on aina joskus harmittavia silmäänpistäviä huolitteluvirheitä. Tykkään tästä, ihana! :)♥

  Ps. Kiva kun tänne sunkin blogiin voi nyt kommentoida me anonyymitkin ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidät! Minunkin mielestäni nyt on oikein hieno kokonaisuus, joka kuitenkin sopii blogin aikaisempaankin tyyliin :) Ja juu, minulta on niin paljon toivottu anonyymeille kommenttioikeutta, joten päätin nyt vielä kolmannen kerran yrittää, joskos tämä kommenttiosio siitäkin huolimatta pysyisi pääpiirteittäin siistinä.

   Poista
 6. Kiitos kaikille kommentoineille - palautteista päätellen en ole yksin mielipiteeni kanssa, että blogi on koreimmillaan mitä koskaan ennen ;D

  VastaaPoista
 7. Tämä on kyllä aivan ihana ulkoasu!

  VastaaPoista
 8. Ihan ok ulkoasu :)

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot