sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Este- ja askellajichampion!

Tällä hetkellä täytyy myöntää, etten voisi olla onnellisempi <3 Kannatti lähteä. Koko se tämän vuoden työ sai tänään jonkinlaisen arvoisensa palkinnon - Risto voitti kaiken mitä voitettavissa oli, niin este- kuin askellajipuolellakin! Enää ei harmita lainkaan se, ettei itse päässyt esittämään, Erika teki loistavaa työtä - kiitos vielä kerran! <3<3<3


Myöhemmin lisää reissusta! :)

48 kommenttia:

 1. Super super SUPER! Onnea! <3

  VastaaPoista
 2. Mahtavuutta - paljon onnea! ♥ Näin se kova työ palkitaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja sanoppa muuta! <3 Nyt voi olla taas hetken tyytyväinen, ja sitten taas jatkaa nöyränä sateessa treenejä :D (tai sitten, kun saan selän paranneltua)

   Poista
 3. Hienosta työstä hieno palkinto. Onnea sulle ja ponin kasvattajalle! Upea risto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tämä oli kyllä niin odottamaton päivä ja tulos, että vieläkään ei oikein ymmärrä!

   Poista
 4. Heh, kuten sanoin jo aiemmin ei tämä tullut kovin isona yllätyksenä, kyllä se vaan on niin upea poni! :) Onnea kaikille osapuolille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Risto on kyllä sellainen kultakimpale <3 Ikinä en ole törmännyt vastaavaan, saatika saanut tällaista projektia tehdä, missä aihio on jo alunperin niin laadukas kaikin puolin! Kiitos!

   Poista
 5. Risto on kyllä niin makea ponski ettei ole ihme että nappasi koko potin itselleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä sitä silti vähän ihmettelen! :D Etenkin niitä estepisteitä mm. tekniikasta! Ei ole ainakaan mennyt meidän illan hämärässä tehdyt tekniikkatreenit ilmeisesti hukkaan, kun näin palkittiin!

   Poista
 6. Vau, paljon onnea teille kaikille! Hienoa, että kova työ palkittiin :)

  VastaaPoista
 7. Onnitteluja vielä! Ihan huippua, pointsit kasvattajalle sekä sulle mahtavasta työstä, mutta päivän sankari oli kyllä ehdottomasti Erika, kun lähti ihan extemporella esittämään vierasta ponia ja suoriutui tehtävästään superhienosti! :) Eikä kyllä tosiaan tullut yllätyksenä, Risto on niin, niin mahtavan upea! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erika on ihan super ja taitava, ja tiesin, että hän on ainut kenet uskalla päästää tällaisessa tilanteessa ponin selkään!! Silti tulos mykistää. Pakko korjata, päivän sankari on ehdottomasti maailman kultaisin luonteeltaan oleva pikkuponi, joka ei hätkähdä sitä, että sen elämän kolmansissa kisoissa kyytiin nousee ihan tuntematon pilotti, ja hetken ihmettelyn jälkeen lähti tekemään suorittamista omalla tasollaan ennakkoluulottomasti ja pelottomasti <3 Kiitos paljon, nyt voi koko tiimi olla ylpeä! :)

   Poista
 8. Vau! Onnea teille kaikille!

  VastaaPoista
 9. Upeaa, vaikka tätä osasi vähän odottaakin kun risto on kyllä ihan ainutlaatuisen olonen poni!! Onnea!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ainutlaatuinen <3 Kiitos! Vieläkin silti on ihan sanaton, eilinen päivä tuntuu tällä hetkellä ihan unelta, josta heräsi vasta :D

   Poista
 10. Paljon onnea koko tiimille! Upea Risto!

  VastaaPoista
 11. Erika on supertaitava, onnittelut erikalle, ristolle ja taustoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on! Mieletön tilannetaju ja samalla nöyryys ottaa vastaan kaikki neuvot, miten ratsastaa missäkin tilanteessa ja toteuttaa vielä ne ohjeet! Kiitos!

   Poista
  2. Eiköhän Erika olisi suoriutunut ilman neuvojakin! Normaalia nuoren hevosen laittamista taitavalta kuskilta.

   Poista
  3. Vainiin, et ole tainnut siinä tapauksessa itse kovin montaa erilaisia nuoria laittaa jos olet sitä mieltä, että kuka vaan enemmän nuoria tehnyt voi kisoissa istahtaa vähän ratsastetun nuoren selkään ja esittää sen :D jokainen hevonen on yksilö ja toimii erilailla.

   Poista
 12. Paljon onnea! Risto on kyllä upea poni.❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Risto pisti sanattomaksi koko meidän porukan <3

   Poista
 13. Upea Risto <3 Kiitos vaan Heidi sulle hyvin valmistellusta ponista, stunttikuskin oli helppo suorittaa :) Tällä kertaa riskin otto kannatti, kiitos vielä kerran luottamuksesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan itsellesi edelleen! <3 Tiedän jatkossakin, että jos tällaisiin tilanteisin joudun, niin kehen ottaa yhteyttä, en tiedä henkilökohtaisesti toista ihmistä, joka tällaisessa tilanteesta olisi paremmin homman handlannut! ;)

   Poista
 14. Upea poni kyllä! :) Onnittelut koko tiimille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon, olemme kyllä enemmän kuin tyytyväisiä! :)

   Poista
 15. Onnea! Todella hieno poni. Welshit on upeita luonteeltaan ja ulkomuodoltaan :) Ei me huonolle hävitty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Oli pakko käydä kurkkaamassa sun blogia myös, että tunnistanko ponia ja tunnistinhan minä. Sulla on upealiikkeinen poni kyllä, saat olla ylpeä myös!

   Poista
 16. Aivan huikea suoritus!! Onnea Onnea koko porukalle!<3 Risto on niiiiiiiin hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Ivan on mykistynyt tästä kaikesta :D pikkuhiljaa alkaa jotain ymmärtämään! Risto kyllä on, siitä ei laatua puutu ja hienoa, että esiintymiset onnistuivat nappiin, jotta tuomaritkin pääsivät sen näkemään!

   Poista
 17. Pitikö tän tulla yllätyksenä?! ;) Jos näissä kisoissa olisi ollut vedon lyönti, olisin laittanut rahani tähän poniin! Mahtavuutta! Onnea tiimille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä ainakaan uskaltanut nostaa kovin suuria odotuksia, kun nuorilla tuo kuntotaso voi vaihdella niin apljo jo päivästä toiseen. Tiesin kyllä, että Risto on enemmän kuin valmis näihin tehtäviin, mutta kaikki viime hetken muutokset huomioon ottaen täytyy sanoa, että lähdetiin hakemaan vaan ponille kivaa kokemusta uudesta kisapaikasta, eikä lähdetty ottamaan mitään paineita :D

   Poista
 18. Vau, onnea! Olisi kiva kuulla seuraavassa postauksessa myös Erikan kommentit radoista ja niin että hän myös selittäisi miten meni ratojen joka kohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tosi hyvä idea, laitoinkin jo Erikalle viestiä, että antaa kommentit vielä tuoreeltaan mulle suorituksista, niin saan ne tänne blogiin myöskin! :)

   Poista
 19. Paljon onnea sulle, Erikalle ja kaikille muille ponin kanssa työskenneille!! Ihan huippu juttu ihanalle Ristolle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Risto ansaitsi tämän ja ihanaa, että se pääse vihdoin näyttämään jo vähän sitä, mitä me kotopuolessa ollaan tiedetty jo tovin aikaa! :) Kiitos!

   Poista
 20. Tää oli kyllä odotettavissa, mutta silti aivan superhienoa!!! Oon niin onnellinen teidän kaikkien puolesta :) tuo poni on kertakaikkisen upea ja jokainen teistä ansaitsi tuon voiton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aada! :D ihanaa, että poniin on uskottu näin paljon myös sivulliset, ja on tämä kyllä silti ihan uskomatonta, että molempien lajien champion... en mä ihan tällaista ääripäätä kuitenkaan uskaltanut odottaa, tietäen, että muitakin hienoja poneja on niin paljon vastassa!

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot