lauantai 12. syyskuuta 2015

Päivän kuvaterveiset


Huomenna lähdetään Ypäjälle katsomaan maitovarsoja European Breeding Event Finlandiin - siistiä! Tänään kävin kuitenkin moikkaamassa sekä Dexteriä kotitallilla että jälleen kerran omaa pikkuipanaani Torstia samalla, kun kiipesin Riston selkään melkein viikon ratsastustaukoni jälkeen. Meni muuten ratsastus hyvin, oma selkä ei kipuillut, ja saatiin tiehtyä ihan hyvä sileän treeni Ripan kanssa! Ehkä tämä oma sairastelu alkaisi olla nyt takanapäin ja pääsisi jatkamaan treenailua muutenkin täysipäiväisesti. Risto on muuten kyllä nyt niin hyvän oloinen ratsastaa, että turha sitä on prässätä yhtään enempää - kunhan pidetään se vireessä vielä tämä viimeinen viikko ennen Laatuponikisoja.


Pikkuisenko pojilla on muuten samanlaiset katseet! Alla siis kuvat veljeksistä - Torsti ja Dee <3


Nyt vaan kamera latautumaan huomista varten, muistikortin tyhjennyskin on paikallaan - Ypäjällä on yli 70 maitovarsaa näytillä, joten tulee varmasti tosi antoisa päivä sekä varmaan jotain raporttia sieltä tulee kirjoiteltua bloginkin puolelle myöhemmin.

Nyt hyviä öitä! :)

5 kommenttia:

 1. Voi miten iso Torstista on jo tullut! Blogin perusteella vaikuttaa kyllä tosi lempeältä ja kiltiltä varsalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan valtava! Eilen EBEF:ssä pääsi vähän vertailemaan muita maitovarsoja ja pakko todeta, että aika möhkäle tämä meidän Torsti on :D Toivotaan nyt, että se kuitenkin tasoittuu ajan mittaan. Deestäkin povattiin varsa-aikana isoa hevosta aikuisena, mutta aika keskikokoiseksi sekin jäi! :)
   Torsti on todella hyvä luonteinen varsa, rohkea, utelias ja hyväntuulinen - eipä paljon enempää hevosen luonteelta voi toivoa<3

   Poista
 2. Iitalta kyllä tulee kauniita varsoja. Dee ja Torsti ovat kyllä oikeita komistuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta <3 Harmi, että Torsti taisi nyt jäädä Iitan viimeiseksi varsaksi :/ Mutta ehtihän se jättää rivin kauniita ruunikoita läsipäitä ainakin :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot