maanantai 26. lokakuuta 2015

Aamuaurinko, huurtunut maa ja hieno hevonen

Eipä tällainen yhdistelmä voi kuin tuoda taas kauniita kuvia, joita haluan laittaa esille tännekin. Olen tässä tämän syksyn aikana innostunut kuvaamaan muiden hevosia aina, kun inspiraatio on iskenyt. Tällä kertaa kuviin pääsi ystäväni hieno vanha herra, hannover ruuna Wateau (Walt Disney I - Wiesengrund). Tässä kuvia kylmästä, mutta erittäin nätistä pakkasaamusta.


Hyvää alkanutta uutta viikkoa kaikille! 

17 kommenttia:

 1. Onpas upeita kuvia! :o Jäisen kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maisema ja olosuhteet antavat paljon kuvien tunnelmaan :)

   Poista
 2. Vau, upeita kuvia. Kiva tunnelma kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen todella tyytyväinen näihin myös, kun ottaa huomioon kamerakaluston ja omat olemattomat kameran käyttötaidot :D

   Poista
 3. Onpa ihania kuvia vanhasta tutusta :) Watu oli ennen ystäväni omistuksessa ja tullut tutuksi sitä kautta, valloittava vanha herra!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tutustuin Watuun jo sen edeltävällä omistajalla, ihana herrasmies todella <3 :)

   Poista
 4. Ohhoh, wauu mitä kuvia!!

  VastaaPoista
 5. Vau, upeita kuvia ja hieno hevonen. Katoinkin aluksi, että näyttääpä aika paljon eräältä tutun hevoselta Wellulta (Die Welt) ja kappas vaan, jotain kaukaista sukua taitaa nämä toisilleen olla ;) Ihan oli pakko vertailla sukupuita keskenään, löytyihän Wellun puolelta Worl Cup, Wörmann, Wiesenbaum ja totesin, että osuinkin oikeaan veikkauksessani :) Hauska huomata yhdennäköisyyttä hevosissa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se just on, että kyllä samansukuisista ja linjoista polveutuvat hevoset muistuttavat monissa asioissa toisiaan, ja se tuossa kiehtookin ainakin itseäni :) Kiitos!

   Poista
 6. Millä kameralla nämä on otettu? Todella hienoja!

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot