perjantai 23. lokakuuta 2015

HIHS - Torstin dädi perjantaina 150cm luokassa

On se vaan edelleen upea näky! Huokailen vaan tuota hyppyä! Torsti ottaa joskus myöhemmin sitten isipapasta mallia, eikös näin ;)

Alla video perjantai-illan luokasta Helsinki Champion International 150cmSamaisessa luokassa suurta juhlan tuntua toi suomalaisten ratsukoiden hienot suoritukset kaikenkaikkiaan (oliko näin, että yhtä ratsukkoa lukuunottamatta, joka otti yhden puomin, kaikki loput teki nollan!), mutta eniten juhlimisen aihetta teki Anna-Julia Kontia Fardonilla sijoittuessaan toiseksi tässä aikaluokassa todella todella upealla radalla!

Ja luokan voittajahevonen, karismaattinen ori Arezzo VDL, ratsastajanaan Jur Vrieling, oli hypyissään ihan omaa luokkaansa - pitääkö tässä taas alkaa haaveilla uudesta varsasta, hehheh :D

Ratsastuksen huippu-urheilua, hyvä seura ja mahtava tunnelma = hyvä päivä! Huomenna jatkuu!

8 kommenttia:

 1. Toi luokka oli 145cm ;) mutta hieno, näin livenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, ohjelmistossa lukee 150cm. No oli miten oli :)

   Poista
 2. Wau. Torsti on kyllä ihan isänsä näköinen poika :) Mun silmään Torneschin hyppy on kyllä hieno, mutta ehkä vähän hidas? Tai sellainen hidastetun näköinen. Toisaalta taas myös tosi sulava ja vaivattoman oloinen. Oli miten oli, sun varsalla on kyllä aika hyvät lähtökohdat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vähän viipyilevä ja pistin merkille, että perjantaina se todella jäi leijaamaan vähän liikaakin mihin meni hirveästi aikaa ja meinasi tulla ongelmia leveillä oksereilla. Mutta onneksi Torstin emätamma Iita on sitten taas nopeampi ja sähäkämpi mallinen hevonen, että siinäkin mielessä tämä ori oli varmasti ihan hyvä valinta tälle tammalle. Sen tosin näkee vasta sitten, kun näkee tuon hyppäävän enemmän :)

   Poista
 3. Hei Heidi! HIHS on joka vuosi yhtä kiehtova, mukaansa tempaava sekä tunteita ja ajatuksia herättävä kokemus. Hieman hymyilytti perjantaina kun Malin ja H&M Tornesch tulivat radalle, sillä huomasin ajattelevani että missähän Heidi mahtaa istua ja kuinka paljon jännittää tulevaa rataa... ;-) Sulavaa ja kaunista ratsastusta, niin kuin Malinilta voi odottaakin, sekä saumatonta yhteistyötä ja 100% luottamusta ratsastajan ja hevosen välillä.Toivottavasti et Heidi pahastu kun laitan tähän yhden linkin (tai osoitteen), se mielestäni kuvaa hyvin miksi tämä hevonen on todella erityistapaus, Malinin kertomana. http://www.chronofhorse.com/article/even-better-without
  Torstista tulee upea hevonen - vähintäänkin yhtä hieno kuin isänsä! :-)
  Kisakatsomo nyt kotisohvalla -terveisin Maarit L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos linkistä, en todellakaan pahastu! :) En ole tuota lukenutkaan!
   Kyllä, siellä piippuhyllyllä jännitettin ja ei tarvinnut tänäkään vuonna pettyä, ori oli upea! Ihanaa, että mulla on nyt Torsti <3 <3 <3 :')

   Poista
 4. En tiennytkään että tältä hevoselta puuttuu oikea silmä kokonaan. Ihmettelen miten se pystyy silti noinkin hyvin hyppäämään tämän kokoisia ratoja. Todella hieno ori!

  VastaaPoista
 5. Tänään ihastelin Torneschin upeaa hyppyä world cupissa, on se upee!

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot