tiistai 10. marraskuuta 2015

Blogihaaste: hevoskesä 2015

Sopii hyvin nyt tähän harmaaseen talven alkuun lähteä muistelemaan viime kesää kesäkuvien kera - vaikka täytyy kyllä todeta, että tänä kesänä oli aika sateista... No mutta, kesä kuin kesä, on se silti ihanaa aikaa vuodesta! Etenkin viime kesä oli osaltani jotenkin tosi ihana ja ikimuistoinen jo monestakin syystä! Ja niitä asioita lähdetään nyt sitten muistelemaan. Kiitos Kavioliitossa -blogille haasteesta, johon minut haastettiin jo aikaa sitten - parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
HEVOSKESÄ 2015-haaste
1. Haasta mukaan 1-3 blogia
2. Valitse haasteeseen mukaan viisi (5) hevosaiheista kuvaa, jotka mielestäsi parhaiten kuvaavat kulunutta kesää. Voit kopioida yllä olevan haastelogon mukaan postaukseen
3. Linkitä mukaan haasteen antanut blogi

Tässä tulee minun 5 parhaiten kulunutta kesää kuvaavaa hevoskuvaa. Kaikki on kertaaleen täällä blogissa jo julkaistu, mutta nämä tuovat kivoja muistoja mieleen kesästä 2015 ja ylipäätään kesästä, jota haikailen jo aika kovasti. Olen niin kesäihminen henkeen ja vereen :)

Toukokuussa oli Deen syntymäpäivä ja tyyppi täytti jo 7 -vuotta. Ylä- ja alamäkiä jälleen koettu, mutta kaikki eletty aika on tämän hienon hevosen kanssa jotenkin niin ihanaa ja opettavaista. Elämäni hevonen<3

Tämän kesän tulen muistamaan ehdottomasti pääosin siitä, että hartaasti toivottu upea pikkuvarsa Torsti syntyi maailmaan! Minusta tuli myös ensimmäistä kertaa hevosen kasvattaja varsan syntymän myötä :)

Riston treenit sujuivat aina vaan nousujohteisesti ja tämän pienen ponin kanssa touhuaminen muistuu kesästä 2015 mieleen vahvasti, joten Risto ansaitsi tähän haasteeseen yhden kuvan itsestäänkin :) Tässä olemme Tuomarinkylän kilpailuissa.

Torsti on kasvanut ja komistunut hirmuista vauhtia koko kesän. Parhaat hetket onkin vietetty laitumen reunalla seuraten hevosten touhuja, pienen hassun orivarsan hölmöilyjä ja unelmoitu tulevia hienoja hetkiä tämän estelupauksen myötä... :)

Deen kanssa on ollut paljon vaikeuksia tänä vuonna kisoissa, mutta myös onnistumisia ja kehitystä on tapahtunut ihan hirveästi. Mieleen on painuneet erityisesti ratsastettavuuden parantuminen, Laaksolla ensimmäistä kertaa vesihaudan ylittäminen ja muutamat sijoitukset, jotka aina tottakai lämmittävät mieltä. Pääsääntöisesti en ole ollut oikein mihinkään kauden rataan täysin tyytyväinen, mutta monia asioita on saatu nyt ratkottua ja monien asioiden kanssa jatketaan työstämistä kohti ensi kesää ja kisoja!

Haastan mukaan seuraavat kolme blogia, joita myös aktiivisesti tulee seurattua ja luettua:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot