tiistai 29. joulukuuta 2015

Equestrian Stockholm - a new partner!


Ihan mahtava päätös vuodelle 2015 ja mahtavaa lähteä uudelle vuodelle 2016 blogin parissa yhdessä uuden yhtetyön kanssa! Equestrian Stockholm on ruotsalainen brändi, jossa halutaan keskittyä laadukkaiden ja uniikkien ratsastuavarusteiden suunnitteluun sekä ratsastajalle, että hevoselle. Heidin Nelivedot -blogi tulee esittelemään tulevan vuoden aikana kaiken muun bloggailun ohella siis tämän merkin kauniita tuotteita, josta toivottavasti joku saa uusia ideoita hevosen edustavaan varustukseen tai omaan pukeutumiseen!

Tällä hetkellä Equestrian Stocholmin nettisivuilla on pyhien välinen ale, jolloin ostoksista saa 20% alennuksen, eli jos jo nyt innostui vaatteista tai varusteista, niin tällainen alennus kannattaa käyttää hyödyksi!


Postaus yhteistyössä Equestrian Stocholmin kanssa

5 kommenttia:

 1. Teitähän on sit jo kolme suomalaista blogia joilla on kyseinen yhteistyö firman kanssa. Toivottavasti saatte kaikki eri juttuja kokeiltavaksi samaan aikaan ettei tarvia kolmeen kertaan "samoja" juttuja lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika usein firmat haluaa tehdä usean tahon kanssa yhteistyösopimuksen, jotta saavat riittävästi näkyvyyttä ja mainosta omalle tuotteelleen. Ei firmat hyvää hyvyyttään näitäsolmi, vaan tottakai he haluavat tavoittaa mahdollisimman laajan yleisön, jotta se kannattaa. Sitä en tiedä, mitä tuotteita kenelläkin on esiteltävänä, mutta jokainen meistä varmasti tekee aika omannäköisen esittelyn tuotteista - mun kuvia ja materiaalia esim. ei tulla näkemään muissa blogeissa.

   Poista
 2. Seuraavan kerran kun teet videota blogiin, niin voitko laittaa siihen musiikkia ? Mielestäni kun videossa on musiikkia, niin jaksaa katsoa. https://www.youtube.com/watch?v=QtVYJXgcXyo tämä video oli mahtava, vaikka teillä on valmennus mennytkään hyvin.. Tämä blogi on ihan huippu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden musiikillisten videoiden teko on kyllä aikaa vievää, mutta todella kivaa, jos löytää videoihin sopivan musan! :) Tuo video onnistui musiikin ajoitusten suhteen todella hyvin ja ymmärrän tosi hyvin, että se lisää mielenkiintoa seurata videot alusta loppuun! Tällä hetkellä oman koneen elokuvanteko-ohjelma sanoi sopimuksensa irti, ja täytyy hankkia uudestaan se sama, mutta yritän siis jatkossa panostaa vielä lisää ja useammin noihin valmennusvideoihin :)

   Poista
  2. Ja kiitos paljon kehuista, tosi kiva kuulla, että blogista pidetään! :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot