torstai 24. joulukuuta 2015

Tuli joulu kultainen ♥
Aattoaamuna noustua aikaisin tallille mietin, että miten onnekas saa kaikesta väsymyksestä ja sen myötä rähmäisistä silmistä huolimatta olla, että pääsee heti aikaisin ratsastamaan hienoja hevosia. On itse terve. Hevoset ja eläimet voivat hyvin. Perhe on läsnä ja tallillakin on paljon tosi ihania ihmisiä, jonka johdosta sinne on aina kiva mennä. Löytyy paljon ihania ystäviä, joihin tosin välillä meinaa ajan puutteen vuoksi löytyä liian vähän aikaa, mitä tahtoisin. Kaikki toivottavasti tietää, että ovat jokainen edelleen yhtä tärkeitä ja rakkaita, kuin aina ennenkin <3 Ennen kaikkea olen jotenkin niin iloinen siitä onnesta, että olen onnellinen ja minulla on maailman paras avopuoliso, jonka kanssa jaamme elämämme - suunnittellaan, unelmoidaan ja pidetään hauskaa yhdessä. Vaikkei aina niin hauskaa olisikaan elämässä, niin yhdessä mennään, autetaan toinen toisiamme ja pidetään yhtä.

Joulu on minulle tärkeä juhla. Silloin rauhoitutaan ja annetaan aikaa kunnolla läheisillemme. Joulu tuo minulle paljon erilaisia tunteita, iloa ja surullista mieltäkin. Paljon olen mm. tänä jouluna miettinyt kaikkia Suomen vähäosaisia ja/tai yksinäisiä ihmisiä - ehkä etenkin tuo yksinäisyys saa kyyneleen silmäkulmaan, rahasta ja varallisuudesta viis, kunhan jokaisella löytyisi yksi ystävä ja läheinen, eikä olisi yksin tai tuntisi yksinäisyyttä. Näitä ajatuksia tulee mieleen usein tänäpäivänä, kun lukee ja seuraa uutisia. Ja ajatukset vain korostuu tällaisena juhlana, jolloin kokoonnutaan yhdessä läheisten kanssa viettämään yhteistä aikaa.

Ei siis valiteta turhista ja pienistä asioista. Ollaan kiitollisia siitä mitä meillä on! Ei aina tavoitella sitä mitä meillä ei ole. Pidetään huolta toisistamme, otetaan toisemme huomioon ja yritetään ilahduttaa välillä tuntemattomienkin päivää.

Hyvää Joulua Heidin Nelivedot -blogin lukijoille!
♥ Heidi, Dee ja Torsti

4 kommenttia:

 1. Vähän myöhässä tää kommentti mutta Hyvää joulua teillekin!
  Ihania kuvia ihanasta Torstista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, toivottavasti oli mukava joulu! :) Ja Torsti-tonttu kiittää!

   Poista
 2. Rauhallista joulua Heidi sinulle, Deelle, Torstille ja kaikille läheisillenne!

  Ihan samaa mieltä, kunpa jokaisella olisi elämässään ainakin yksi läheinen ystävä - silloin voi jo pitää itseään onnekkaana. Ja kun muistamme huomioida tuntemattomatkin, niin ihmiset kuin eläimet, on maailma parempi paikka meille kaikille.

  jouluterveisin,
  Maarit L. :-)

  PS. Suuri kiitos ihanista kuvista! Komein tonttu ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos Maarit ihanasta kommentoinnista, mitä olet tänne blogiin jakanut <3

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot