lauantai 30. tammikuuta 2016

Kesämuistoja kesämiehestä :)


Ihan jotain muita videoita katsellessa youtube ehdotti minulle erästä omaa videota katsottavaksi. Ja kenestäs muusta kuin 5 viikon ikäisestä viime kesän kesämiehestäni Torstista, jonka haluan uudelleen jakaa myös lukijoillekin, kun tuli niin hyvä mieli sitä katsoessa. :) Nyt tuli ikävä tuota vintiötä! Eipä enää montaa päivää, kun pääsee sitä jo näkemään - ei malttaisi odottaa. :)
Mukavaa viikonloppua kaikille - kyllä se kesä sieltä taas tulee! Ja hei, muistakaa jättää kysymykset tämän viikonlopun aikana edelliseen postaukseen - vastailen ensi viikon puolella niihin kaikkiin :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos Heidi! Ihana video ihanasta Torstista!<3

  Hauskimpia kohtia minusta oli tuo missä Torsti katsoo koiraa "Mikä tai kuka tuo on? En tiedä, heippa, pitää taas mennä".

  Estehevostahan Torstista rakennetaan mutta kyllä tuo ravi minun sydämeni sai läpättämään, niin hyvältä näyttäisi kouluradalla... Miten olisi kenttäkilpailu? Torsti vaikuttaa olevan riittävän rohkeakin... ;-)

  Tulee olemaan kyllä ilo seurata tämän kaverin kehitystä! Kiitos Heidi kun jaat näitä hetkiä meidän lukijoiden kanssa.

  Maarit L. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ravi on loksauttanut oman suunikin auki, ei hullumpi :D minusta ei ole kenttäratsastajaksi, joten pysytään turvallisesti esteratsastuksen puolella! Kiitos itsellesi Maarit hyvän mielen kommenteista :)

   Poista
 2. Aivan ihana Torsti, yrittää olla niin hurjana! Ja nuo kiihdytykset ja spurtit hihi niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torsti oli tuohon aikaan aika villi vekara, nyt se on paljon rauhallisemman oloinen :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot