lauantai 23. tammikuuta 2016

Torsti on the road!


Eilinen lastaus ei mennyt ihan oppikirjojen mukaan ja lopulta tovi siellä -30 asteen pakkasessa yritettyä neljän ihmisen voimin lähestulkoon kannettiin mukula autoon. Miten voikin olla voimaa tuollaisessa pienessä hevosessa! Ja miten meidän niin simppeli Torsti päättikin laittaa ihan ranttaliksi tämän asian. Sisälle päästyään se olikin jo taas aika cool ja totes, että tää on ihan hyvä mesta, kun on heinää nenän edessä ja kavereitakin.


Torsti kuljetettiin lyhyt puolen tunnin matka välietappiin eräälle tallille, josta matkaan napattiin lisää hevosia mukaan sekä suoritettiin eläinlääkärin lähtötarkastus näille lähteville hevosille, myös Torstille. Joka päätettiin muuten tarkastuttaa autossa, ettei tarvitse heti perään samanlaista rumbaa vääntää takaisin lastauksessa. Sitten Torsti siirrettiin auton "karsinaosastolle", jossa se saa siis vähän isomman tilan, pääsee makuulleen ja muutenkin matkustaa irti. Noin pienelle varsalle ei ihan onnistu tuo aikuisten hevosten tapaan seisoen matkustaminen pari vuorokautta.


Sitten auto lähti matkaan, alkuillasta lähtivät laivalla kohti Saksaa, josta jatkavat matkaa kohti Hollantia. Varsa saapuu määränpäähänäsä sunnuntaiaamuna. Toivottavasti hyvin voivana ja pirteänä pitkästä ensimatkasta huolimatta! Parin viikon päästä lähdetään katsomaan sitä sinne, miten se voi.

12 kommenttia:

 1. tulee ihan itku :'( Heihei Torsti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse kyynelehtiä, tämä on vaan Torstille mahtava juttu! :)

   Poista
 2. Muistathan ottaa sitten paljon kuvia kun käyt aina torstia moikkaamassa? Kaikkea hyvää pikkutorstille "väliaikais kotiin" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Reissusta tulossa paljon juttua parin viikon päästä :)

   Poista
 3. Onnea torstille matkaan! Nyt vaan toivotaan että varsa pysyy terveenä eikä teloisi itseään!

  Ja pitihän torstin nyt ennen lähtöään edes yhdessä asiassa pistää vastaan ;D Meillä kun ekaa kertaa mentiin koppiin parin kuukauden iässä näyttellyyn mennessä varsa kävelli itse autoon ihan kuin olisi sinne aina menny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepäs se, toivotaan tosiaan, että kasvaa terve nuorukainen siellä :) Ja sitä minäkin totesin tuossa aikaisemmin, että Torsti on ollut niin helppo kaveri kaikissa toimenpiteissä, että ihan "kiva" että se jossain asiassa näyttää luonteen lujuutensa :D ettei ole ihan tohveli!

   Poista
 4. Turvallista matkaa Torstille, toivottavasti viihtyy väliaikaisessa kodissaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä toivon minäkin ja eiköhän se viihdy :) hyvät olosuhteet sillä ainakin on!

   Poista
 5. Voi Torsti! Toivottavasti menee matka ja siellä oleminen hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan ja eiköhän, jos jotain olisi sattuakseen, voisi se sattua ihan missä vaan maasta huolimatta. Parempi sen siellä on olla :)

   Poista
 6. Vitsi miten suloinen se on näissä kuvissa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) kunnon nallekarhu tuossa turkissaan ja noilla silmillä <3

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot