tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kevät ja Equestrian Stockholm


Tuorein blogini yhteistyökumppani Equestrian Stockholm on jo nettisivuillaan vilautellut tulevan kevään uutuuksia ja brändi jatkaa selkeästi raikkaalla, mutta tyylikkäällä linjallaan panostaen tuotteiden materiaaleihin. Tulossa on mm. uusi satulahuopasarja, ratsastajalle yläosia, takkeja sekä liivejä. Kevään uutuudet saapuvat huhtikuussa, josta lupasin vinkata teille blogin lukijoillekin! :)

Olen jo valmiiksi niin rakastunut tähän kisapaitaan! <3 Muiden uutuuksien esittelyjä odotellessa!

Somessa Equestrian Stockholm on seurattavissa Suomen Facebook -sivuilla, Equestrian Stockholmin Facebook -sivuilla sekä Instagramissa @esstockholm.
Teksti yhteistyössä:

4 kommenttia:

 1. Vau! Tykkäsin videosta todella paljon. Brändiä rakennetaan todella taitavasti. Ja kaikki tuotteet näyttävät niin hyviltä, että pitää muistuttaa itseä siitä etten omista hevosta enkä kilpaile... ;-)

  Mutta - ovatko lainkaan paikalla Tampereen hevosmessuilla?

  Maarit L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tällaista tyylikästä brändäämistä on aika hienoa seurata! Kyllähän nyt jotain vaatteita tuolta löytyy itselle, vaikkei kilpaile tms ;)

   Ja joo unohtui mainita, Tampereen messuilla Equestrian Stockholmin tuotteita löytyy Just Dressagen, Cavalorin ja Smartridersin ständeiltä! <3 :)

   Poista
 2. Ihania tuotteita! Vau!

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot