sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Huh, mikä viikonloppu!


Ulkokauden avaus Ainossa yllätti kaiken senkin jälkeen, että ei siitä nyt niin kauan aikaa ole, kun Dee viime kerran on ollut todella spooky - eli kyttää kaikkea mahdollista. 

Kirjoittelen kisapäivästä tarkemmat analyysit, mutta pakko tulla näin tuoreeltaan kommentoimaan, että vaikka lauantaina hylky kahden kiellon jälkeen 105cm luokassa oli ihan älytön pettymys, sain itseni kerättyä seuraavan päivän 110cm luokkaan, joka oli ratapiirustukseltaan haasteellisempi, siellä oli enemmän tekemistä ja sen lisäksi se oli todella pitkä rata. Dee oli vielä sunnuntainakin ehkä vähän epäileväinen ja tottakai edeltävän päivän kiellot kaihersi sitäkin. Mutta kerrankin voin sanoa, että ratsastin tosi hyvin vaikeat tilanteet, tsemppasin Deetä ja me päästiin yhtä kieltoa lukuunottamatta estevirheittä maaliin. Dee hyppäsi hienoja hyppyjä ja oli äärettömän varovaisen oloinen. Maaliin pääseminen hetkellisen epätoivon purkauksen jälkeen tuntui niin mahtavalta ja tuntui, että sisu kasvaa taas entisestään. Kyllä me vielä tehdään se nappisuoritus - se on vain ajan kysymys!


Nyt tulevalla viikolla me olemme jo keskiviikkona ja torstaina menossa Pantsun treeneihin hyppäämään Ainoon, eli saadaan vielä hinkattua asioita uudestaan samassa paikassa, mikä on ihan loistava juttu. Tulevana lauantaina meinaan hypätä Deellä 1-tason ulkokisoissa kotona 110cm luokan vain rutiinia saavuttaaksemme lisää ja sitten parin viikon päästä mennään takaisin hyppäämään Ainoon Tuusula Derbyyn.

Mutta huh, ei voi sanoa muuta kuin, että onpahan haastava viikonloppu takana! 

4 kommenttia:

 1. ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta mielenkiinnosta kyselen kun omistan itse täysin samat saappaat niin onko sulla jompi kumpi saapas kulunut pohkeesta? mulla kyseiset saappaat ovat olleet vajaat kolme kuukautta ja toisesta saappaasta nahka on kulunut jonkun verran pohkeen kohdalta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ole kuluneet yhtään, vaikka ratsastankin usein monta hevosta päivässä. Tätä olenkin ihmetellyt, kun todella moni sanonut samaa kyseisistä saappaista, ettei nahka kestä kovin pitkään käytössä.

   Poista
  2. Mitkä saappaat ovat kyseessä?

   Poista
 2. Olisi kiva kuulla millaisella ruokinnalla sait deen kuntoon kun oli jossain kohtaa massaton? (Rehut+määrät) Mulla hevonen joka tarvis lihastenrakennusaineksia luittensa ympärille, on todella lihaksettomassa kunnossa yli kk saikkuilun jälkeen ja stressi vienyt lihat kyljistä.

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot