perjantai 8. huhtikuuta 2016

Huomenna kisataan jälleen :)

Kuva keskiviikon estetreeneistä, Dee oli todella hyvä, vaikka välillä oli havaittavissa vähän liikaakin innostusta - tässä vaiheessa se on kuitenkin hyvä :)

Enpä ole pahemmin kerennyt blogin pariin, olen tehnyt paljon töitä ja ratsastanut, joten aivot eivät ole olleet enää illalla siinä vireessä, että tänne mitään järkevää olisi saanut rustattua.

Dee on jatkanut huippuvirettään, se hyppäsi keskiviikkona ihan törkeen hienosti! Itseäni en vieläkään pääse isosti kehumaan, nyt on taas vähän turhautuminen lähellä - haluaisin jo osata sen mitä pitääkin... en vaan osaa, välillä tulee onnistumisia, mutta teen edelleen paljon virheitä, joista yritän päästä nyt kuumeisesti eroon. En kyllä taatusti meinaa luovuttaa, vaikka välillä onkin toivoton olo itsensä kanssa - ehkä edelleen vaadin itseltäni vähän liikoja. Kun näen Deen Marikan ratsastamana, tajuan mitä tuosta hevosesta irtoaisi hyvän ratsastajan alla! Siinä tulee samalla ylpeä olo hevosesta ja samalla, että: "Perhana, mun täytyy kans opetella ratsastamaan!!!" Ja sitten kun en "ihan" (;D) samalla tavalla vedäkään, kuin valovuoden kokeneempi ratsastaja, olen ihan maani myynyt... hetken... kunnes taas sisu nostaa päätään ja alkaa taas armoton aivotyöskentely oikeiden mielikuvien kelaamiseen ja treenivideoiden katson läpi kerta toisensa jälkeen, kunnes pääsee taas seuraavan kerran hyppäämään jollain hevosella, edes pieniä. 

Tänään tein Deen kanssa kisoja edeltävänä päivänä viimeistelytreenit maapuomeilla, ja meni kyllä aika kivasti! Dee oli todella kevyt ja hyvin avuilla - ihanaa ratsastaa sellaista hevosta. Ainoa, mitä täytyy nyt itse muistaa, että malttaa loppuun asti eikä päästä hevosta liian pitkäksi, joskaan ei jää nyppimäänkään ja kuolettamaan laukkaa poiskaan eli tasapaino täytyy löytää tässäkin suhteessa. Sekä se, että hevosen täytyy pysyä suorana - etenkin vasemmassa kierroksessa se ajautuu aina vähän oikealle puomin (tai esteen) päällä.

Huomenna hypätään jälleen Riders Inn:ssä toisen kerran putkeen. Tällä kertaa luokkina ovat 100cm ja 110cm! 

4 kommenttia:

 1. Ettekö olleet sittenkään kisaamassa? Equipesta yritin tuloksia katsoa, muttei pistänyt silmään että olisitte listoilla olleet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei päästy lähtemään, kun minulle nousi kuume ja jouduin sängyn pohjalle parantelemaan itseäni :/ harmi juttu, mutta tehtiin jo ensi viikolle uudet suunnitelmat kisojen suhteen, että päästään starttaamaan mahd. pian kuitenkin nyt kun olemme vauhtiin päässeet!

   Poista
 2. Moi! Tää ei liity nyt kyllä mitenkään postauksen aiheeseen, mutta en malttanut jäädä odottelemaan ehkä joskus tulevaa aiheeseen liittyvää postausta tai kysymyspostausta. :D

  Eli, muistan että oot joskus puhunut/haaveillut omasta siitostammasta. Niin jos sulle tulis nyt sellanen tilanne, että olis kaikin puolin hyvä aika hankkia oma tamma nimenomaan kasvatusta silmälläpitäen, minkä sukuista tammaa alkaisit hakemaan? Onko jotain oria, jonka välttämättä haluisit tai jotain tiettyä oria et mielellään haluis tamman suvusta löytyvän? Mihin muihin asioihin, kun sukuun, kiinnittäisit huomioo tammaa etsiessä?

  Tsemppiä treeneihin ja kilpailuihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on hyvä idea, pistetään korvan taakse :) Kyllä mä viikottain tiirailen kotimaan ja ulkomaan hevostarjontaa juurikin omaa tammaa ajatellen, vaikka vielä ei todellakaan sellaista pysty hankkimaan, mutta haaveita on - niistä voisi kirjoittaa, kerran niitä jaksetaan lukeakin, eikä vain ole mun kirjoittamisen innostusta :D Kiitos!

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot