lauantai 28. toukokuuta 2016

Yhteistyöhön Suomen ratsastusurheilun ykköstapahtuman kanssa!


Minun on ilo ja kunnia esitellä tällekin vuodelle blogilleni yhteistyökumppanin, joka ei varmasti kauheasti tarvitse esittelyjä meille Suomalaisen ratsastusurheilun ystäville! Nimittäin tänä vuonna Heidin Nelivedot ovat mukana yhteistyöblogina Helsinki International Porsche Horse Show:n kanssa!

Ja tämähän tarkoittaa myös sitä, että pitkällisen pohdinnan ja useiden itseni kanssa käytyjen "neuvottelujen" tuloksena päätin, että tämä blogi jatkaa elämäänsä edelleen ja minun sekä hevosieni kuulumisia, treenejä ja elämää ylä- ja alamäkineen pääsee jatkossakin lukemaan. Rohkaisuun vaikutti ennen kaikkea oma into kirjoittaa ylipäätään, mutta erityisesti lukuisat ja taas lukuisat ihmiset ja lukijat, jotka kommenteillaan ja sanoillaan ovat piristäneet todella paljon :) Internetin ihmeellinen maailma on vuosi vuodelta raaempaa ja bloggaajat tuntuvat olevan yksiä heistä, jotka ovat helppo kohde sabotaasille ja kuten varmasti moni onkin huomannut, niin viimeisen parin vuoden aikana blogini suosion noustessa myös me olemme saaneet osamme tästä raadollisuudesta. Mutta koen lopulta kaiken elämässä tapahtuvan rypyn ja vaikeuden vain kasvattavan, niin on tämän bloginkin ansiosta tapahtunut ja kuten sanottua: en pysty vaikuttamaan mitä muut tekevät, sanovat ja kirjoittavat minusta, mutta pystyn vaikuttamaan siihen, miten itse reagoin niihin kaikkeen ja mitä itse teen.

Haluan jatkossakin kirjoittaa rehellisesti ja aidosti omien hevosieni arjesta - onhan hevoselämä aikamoista tapahtumien kirjoa iloineen ja suruineen. Aina löytyy lisää opittavaa ja koettavaa, koskaan ei voi olla kaiken oppinut ja valmis. Nöyrä pitää olla, mutta samalla rohkea ja ennakkoluuloton. Hevoset harrastuksena kasvattaa ja opettaa niin paljon, että en oikeasti keksi mitään toista vastaavaa, missä kaiken tämän saman voisi kokea niin voimakkaasti. Siksi tätä harrastankin, siksi tätä jatketaan kaikkien vaikeuksienkin jälkeen ja toivottavasti voin tehdä hevosalalla ammattimaisesti töitä jatkossa, oppia taas lisää ja saada kokemusta.

Hevoset kasvattavat intohimoja, toiveita, rohkeutta ja unelmia. Kiitos blogini seuraajille kaikesta siitä ihanasta palauteryöpystä, jota olen viime kuukausina saanut! 
Kiitos ystävilleni olemassa olosta - tuetaan toinen toisiamme milloin kukakin sitä tarvitsee! 
Ja iso kiitos Helsinki International Porsche Horse Show:lle tästä yhtestyöstä ja kiinnostuksesta blogiani kohtaan - olen todella otettu ja onnellinen :)

Tästä on suunta vain eteenpäin!

12 kommenttia:

 1. Kiva, että jaksat jatkaa blogin kirjoittamista. Minusta on mukava seurata blogia, jossa asioita käsitellään rehellisesti; se hevosen omistaminen ei todellakaan kokoajan ole ruusunpunaista.
  Itse palauttelen tammaa mammalomien ja mahahaavan jälkeen takaisin töihin, tavoitteena ehkä joskus hypätä se 80-90 cm rata kisoissa (tätiratsastajan päätä huimaa jo tuo korkeus), mutta eteneminen on joskus tuskaisen hidasta omien töiden ja milloin minkäkin takia.
  Tsempataan siis toinen toisiamme ja jätetään paskanjauhajat omien ajatustensa kanssa mätänemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Minusta onkin hauskaa, kun kuulin, että minusta on sanottu, että siloittelen juttuja tänne blogiin ja pidän ns. kiiltokuvablogia. Täytyy kyllä ihmetellä, että kuka moni avaa hevosensa sairashistorian esimerkiksi kaikkien luettavaksi niin avoimesti, kuin itse olen tässä vuosien aikana tehnyt :D Se, että meillä on kuitenkin myös paljon onnistumisia ja ihania asioita elämässä ei tee tästä epärehellistä blogia. On mukavaa, että kaikkien vastoinkäymisten lisäksi pystyy iloitsemaan monista asioista ja elämästä ja hevoselämästä etenkin löytyy kaiken aikaa paljon ilonaihetta kaiken murheen keskelle :) Ja kuten sanoit, hevosen omistaminen ei todellakaan ole kokoajan ruusunpunaista, mutta on hevosten parissa tosiaan paljon asioita, jotka antavat aihetta iloitsemiseen ja onnellisuuteen. Siksi tätä kaiketi tehdäänkin!
   Hienoa, että teilläkin on selkeä tavoite ja turha siitä ottaa stressiä, missä ajassa tavoitteeseen yltää. Ei se päämäärä vaan se matka :)
   Kiitos kivasta kommentista!

   Poista
 2. Tosi kiva että jatkat blogin kirjottamista! Tää on mun lemppariblogi niin ihanaa et voin seuraa tätä jatkossakin😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) Kyllä tässä kaiken masennuksen ja burn outin jälkeen taas löydettiin intoa jatkamaan, kiitos teidän lukijoiden :)

   Poista
 3. Ymmärrän hyvin, että sinulle on tullut burnout blogista. Kirjoitat niin rehellisesti sekä syvällisesti ja analyyttisesti, että kateellisia kismittää. Ja kun ulosanti näillä sitten on ilkeilyä, haukkumista ja muuta epäkottektia, niin pahoittaahan siitä mielensä!
  Minulle ainakin tämä sinun blogisi on ihan ykkönen ja kiitos, että jatkat!
  Toivottavasti pian päästään kuulumisissa päivän tasalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedostan sen, että olen bloggaajana äärimmäisen helppo kohde, kun kirjoittaa niin avoimesti kaikesta. Mutta kun tällaisissa asoissa ei voi kuin muuttaa omaa suhtautumista kaikkeen, niin se on varmasti se avainasema siihen, että löytyy intoa jatkamaan kirjoittelua edelleen :)
   Kiitos paljon palautteesta, näitä on niin ihana saada!! :)

   Poista
 4. Tämä oli todella mieluinen uutinen :) Tai no siis eniten se että jatkat kirjoittamista mutta myös yhteistyökuviot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tästä yhteistyöstä olen erityisen innostunut! :)

   Poista
 5. Oot Heidi bloggaajana vailla vertaa! :) Aito, ja rehellinen, helposti lähestyttävä bloggaaja :)<3 Jatka samaan malliin ja upea tämä yhteistyöblogi-asia, onnea siitä! Varmasti tuo sekin lisäintoa kirjoittamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, nojoo, oon aina yrittänyt kirjoittaa mahdollisimman huolellisesti, selkeästi ja rehellisesti. Kiitos kuitenkin näistä sanoista, ei voi muuta kuin hymyillä, että joku on tätä mieltä! :) Ja todella, tämä yhteistyö tuo sen viimeisen lisäinnon kirjoittamisen saralle, jota juuri tarvitsin oikeaan aikaan! Kiitos kommentistasi ja ylipäätään, että olet vuosien ajan jaksanut kommentoida tänne aina palautetta!

   Poista
 6. Ihanaa Heidi, että jatkat blogin parissa vielä. :) Matkaanne on ollut antoisa seurata ja toivottavasti seuraaminen onnistuu vielä pitkään jatkossakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta ja kommentista, nämä ovat juuri niitä syitä mm. miksi jatkaminen tuntuu kuitenkin mieluisalta hommalta! :) Aina olen ajatellut, että kirjoitan niin pitkään kun se tuntuu itsestäni kivalta ja mukavalta touhulta - nyt sitä on joutunut viimeisen vuoden aikana puntaroimaan aika paljon, että onko tämä enää niin kivaa ja koukuttavaa, mitä se on tähän mennessä ollut.

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot