perjantai 17. kesäkuuta 2016

Ihana Champagne!


Saanen esitellä varmasti yhden ehkä maailman kauneimmista softshell -takeista upealla champagne -värillä, joka tulee ja jonka sain yhteistyökumppaniltani Equestrian Stocholmilta! Jos olen kaikkiin aikaisempiinkin ES -tuotteisiin täysin rakastunut, niin tämä takki on se "the rakkaus" - materiaalit, kauniit yksityiskohdat istuvuus ja laatu kohtaavat tässä takissa täydellisessä tasapainossa. Takki on juuri sopiva kevät-, kesä- ja syyskeleihin - se on kevyt, mutta lämmin viileämmissä illoissa ja se pitää vettä ja tuulta.


Tähän väliin pakko kertoa, että samalla saimme Deestä vähän uusia kuvia takin kera ja täytyy vain todeta näitä kuvia katsellessa, että se on aika kiitettävän hienossa kunnossa reilun kuukauden kävelyjaksonkin jälkeen! Se ei ole kauheasti lihaksia tiputtanut, joten kävelymaratoneista on ollut selkeästi myös sillä saralla hyötyä. Nyt olemmekin päässeet viimein tällä viikolla aloittamaan käyntityöskentelyä selästä ja onkin ollut aika ihanaa olla taas pitkästä aikaa tämän hevosen selässä. Pitkästä tauosta huolimatta hevonen tuntuu ihanan kevyeltä ja yllättävänkin taipuisalta, joten olen todella todella toiveikas! Ensi sunnuntaina otamme ensimmäiset ravipätkät - saas nähdä pysyykö poika nahoissaan, kun pikkuisen tuntuu lomailu keränneen patoutumia...


Tämä on jo vähän liiankin upea pelkäksi tallitakiksi, luulen? :) Itselläni se vihkiytyi ainakin siihen parempaan käyttöön, kisoihin ja edustuksiin - toistaiseksi en raaski käyttää kyllä perus tallipäivinä, vaikka aivan mielettömän miellyttävän tuntuinen takki olisikin päällä vaikka päivittäiseen käyttöön. Takista löytyy tämän champagne -värin lisäksi harmaa väri, joka on myös aika upea.

Koot mietitytti minua aluksi paljon, koska kaikki aikaisemmat vaatteeni samalta brändiltä ovat xs -kokoa, mutta näin nyt jälkeen päin ajateltuna onneksi sain tästä takista s -koon, sillä tänne mahtuu hyvin alle vähän paksumpikin pitkähihainen tarvittaessa ja normaalia yhden isompi koko ei ainakaan tässä takissa tunnu yhtään liian isolta, vaan juuri sopivalta.


Jotenkin todella mahtavaa, että nykyään ratsastusvaatteissakin on väreissä, materiaaleissa ja malleissa paljon valinnanvaraa - ratsastusmuoti on tänä päivänä kaunista ja persoonallista! Ja omasta mielestäni juuri Equestrian Stocholm on onnistunut luomaan uusia raikkaita vaatteita ratsastajalle ja tekstiilit hevoselle - ylpeänä kuljen mukana tiimissä ja toivottavasti tätä kautta löytyy lukijoillekin uusia inspiksiä pukeutumiseen tallille, kilpailuihin ja ratsastukseen!

Yhteistyössä:

7 kommenttia:

 1. Ihana toi takki! Ja Dee näyttää kuvissa todella upealta! :) Ei uskoisi että se on ollut kövelylomalla jo ei olisi lukenut edellisistä postauksista. Great work, keep going the same way! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei uskois ei! Sitä olenkin ihmetellyt, että sehän alkaa näyttää jopa vielä paremmalta nyt kävelyloman edetessä. Ehkä varmasti erilaisten kiputilojen helpottuminen ja sitä kautta lihasten rentoutuminen antaa tilaa kasvullekin. Kiitos! :)

   Poista
 2. Todella hieno takki ja upeat kuvat kaikin puolin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuli kyllä monta kivaa kuvaa tällä kertaa! :)

   Poista
 3. Kuvat on niin hienosti toteutettu, kuin olisi suoraan hevoskuvastosta kopioitu! Teissä molemmissa on selkeää malliainesta :D Mukavaa, että olet päässyt vihdoin Deen selkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :D itselläni on monesti kyllä niin luonnoton olo kameran edessä, että en omasta malliaineksesta kyllä osaa sanoa, mutta Dee on osoittautunut ihan pienestä pitäen kunnon poseeraajaksi <3 :)

   Poista
 4. Huippuhienot kuvat ja aivan "liian" ihana takki!

  Tässä pitää kyllä nyt varmaan hankkia takki. ;-) Champagne sopii täydellisesti sinulle, mutta ihastuin itse jopa vielä enemmän tuohon Silver-vaihtoehtoon.

  Dee on kyllä kuvauksellinen, ja samaa mieltä, kävelyloma on pitänyt hevosen kunnossa. Ihanaa!

  Aurinkoista juhannusta!

  Maarit L. :-)

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot