lauantai 4. kesäkuuta 2016

Syntymäpäiväsankari Torsti ♥


Vuosi sitten eleltiin todella jännittäviä aikoja, sillä ensimmäinen (puolikas) omakasvatti oli syntymässä! Kauan haaveiltu Tornesch -varsa yhdestä oman elämäni tärkeimmästä tammasta, Deen emästä Iitasta. Torsti jäi Iitan 7 varsasta viimeiseksi, sillä myöhemmin viime vuoden lopulla tamma päätettiin päästää ikiuneen 20 vuoden iässä.

Ja koska Torsti lähetettiin kasvamaan Hollantiin varsalaitumille tämän vuoden alusta, ei minulla luonnollisestikaan ole sen tuoreempia kuvia siitä, kuin mitä alkuvuoden Hollannin varsatallin liveweb-kamerasta pystyin taltioimaan ja itse helmikuussa siellä paikan päällä vierailleena muutama kuva pojasta tuli otettua. Suunnitelmissa on, että piakkoin lähtisin sitä sinne katsomaan, että miten sillä menee orilaitumella - kuulumisien mukaan kuulemma oikein hyvin kyllä! :)

Uusien tuoreiden kuvien puutteessa, julkaisen viime vuoden puolelta ennen julkaisemattomia kesäkuvia syntymäpäiväsankarista syntymäpäivästä asti aina kuukauden ikäiseen veijariin. 

Bon appétit!


Tänään tuo komea orivarsa Toscano - alias Torsti viettää syntymäpäiviään ja täyttää yhden vuoden! Paljon onnea rakas Torsti <3

11 kommenttia:

 1. Kiva kuulla Torstistakin välillä. Siitä tulee varmasti hieno isona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torstin kuulumiset ovat vähän harvinaisempia nyt, kun en pääse sitä iste niin tiiviisti seurailemaan :) Luulen myös, että siitä tulee isona aika hieno poika!

   Poista
 2. Meijän varsoissa on kyllä paljon samaa näköä :) Onnea Torstille, meneepä aika nopeaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, etenkin kun ne on niin saman värisiä niin muistuttavat toisiaan! :D Kiitos ja paljon onnea teillekin varsavuosille ja siitä eteenpäin!

   Poista
 3. onko toi varsa kokonaan sun oma

  VastaaPoista
 4. Iiihana Torsti, onnea syntymäpäiväsankarille! :)<3 Aivan unohtanut, miten pieni se onkaan ollut :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torsti kiittää :) Niin ne on kyllä niin ihania tuossa maitovarsaiässä <3

   Poista
 5. Lämpimät onnittelut 1-vuotiaalle! Ihania kuvia, jotka tuovat hymyn huulille. :-) On kyllä niin kaunis ja komea nuori mies, ah! Kiitos Heidi kun jaoit nämä kuvat kanssamme. Toivottavasti pääset pian tapaamaan Torstia ihan livenä.

  Maarit L. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että pian pääsen sitä näkemään! Kiitos Maarit! <3

   Poista
 6. Huomasitko, että Torstin isä nähdään taas pian Suomessa? :)
  http://www.hevosopisto.fi/fin/tapahtumat/?2016-6-Finnderbyyn-ja-PM-kisaan-osallistuu-259-ratsastajaa-seitsemasta-eri-maasta&nid=959

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, tämä uutinen on mennyt ihan ohi, vaikka olen seuraillut nuoren ratsastajan menoa hienolla oriilla :) Ehkä pakko suunnata Ypäjälle!

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot