torstai 4. elokuuta 2016

Terveisiä lomalta


Olemme lomailleet nyt reilu viikon ja eka viikko kuluikin perinteisesti muissa maisemissa, kuin normaali kotiympyröissä. Tallivapaata kunnolla minulla ei ole ollut yli puoleen vuoteen, joten oli aika ihmeellistä ja ihanaa olla vaan ja heti noin pitkä pätkä putkeen. Samalla pieni etäisyys omaan hevoseen teki terää ja on nyt ollut tällä viikolla ihana palata tekemään sen kanssa. Dee on kulkenut tosi hyvin sen jälkeen kun palasin taas kuvioihin tämän viikon alusta, mutta lomaviikolla poissaollessani se aiheutti taas aikamoisesti harmaita hiuksia. Niistä sitten myöhemmin.

Reissuun otin mukaan koneenkin, että jos olisin saanut vähän blogiin kirjoitettua, mutta siitä ei tullut mitään, kun netti yhteydet olivat niin surkeat, että yhden kuvan lataantuminenkin kesti puoli tuntia. Ei siis järkeä käyttää aikaa sellaiseen, joten aika pian kone sai olla syrjässä loppu reissun ajan. Toisaalta ihan hyvä niin, tulipahan irtaannuttua hyvin kaikesta. Käytiin paljon ulkona, marjastettiin, kalastettiin, soudettiin, patikoitiin keskellä ei mitään, saunottiin, syötiin hyvin ja nukuttiin. :) Eli kunnon irtiotto arjesta! Kyllä virkistyi kivasti!

Huomenna olemme lähdössä Hollantiin katsomaan Torstia! Paljon meinaan ottaa kuvia siitä - ihanaa nähdä kuinka paljon se on kasvanut sitten puolen vuoden jälkeen! En malta odottaa :)

6 kommenttia:

 1. Mukavaa lomaa teille :) Itselläni on loma kahdessa osassa ja ensimmäinen meni kyllä enemmän ja vähemmän stressatessa, mutta ehkä tuolla toisella lomapuoliskolla höllään itsekin tahtia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin meinaa aina olla lomalla stressi päällä etenkin tuon hevosen kanssa, että kuinka sen kanssa pärjätään kotona. :'D Mutta kyllä etenkin, kun pääsee muihin maisemiin, niin pystyy paremmin irrottautumaan kaikesta arjesta ja levätä!

   Poista
 2. Ihania kuvia! :) Mistä päin kuvat on otettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nämä kuvat ovat mummolastani Etelä-Pohjanmaalta Soinista :)

   Poista
 3. Ihanaa, että sinäkin olet päässyt lomailemaan!! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tulikin tarpeeseen ja nyt se loma menikin jo viimeistä lomapäivää tässä istutaan koneella ja ihmetellään, miten aika voi kulkea niin nopeasti!

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot