maanantai 10. lokakuuta 2016

Ale-koodi Equestrian Stockholmille!


Nyt hemmotellaan oikein huolella! Miten olisi vaikka kuvan huopa-huppu kokonaisuus, jossa siis estehuopana upea Champagne Jump sekä samaan sarjaan kuuluva Champagne -korvahuppu? Tämä setti voisi olla aika ihana joululahjanakin jollekulle... :)

Equestrian Stockholmille myös Heidin Nelivedot -blogin lukijoilla on mahdollisuus saada 15% alennusta kaikista tilauksista tämän viikon ajan ale-koodilla "HEIDI"! Ale-koodi on voimassa tämän viikon ajan, eli 10-16.10.2016.

Meillä Deen kanssa ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa Equestrian Stockholmin tuotteista, niin hevosella kuin ratsastajalla. Materiaalit ovat miellyttäviä, ne istuvat ja ulkonäkö on klassisen kaunis. Huovat erityisesti ovat ihan lemppareitamme - ne pysyvät kuosissaan ja uuden näköisinä pitkään ja niissä on erityisen hyvä säkätila isompi säkäiselle hevosellekin.

Ponihuopia on kyselty bloginikin puolella pariin otteeseen ja sain vahvistuksen siitä, että muutamia huopia on myös mahdollisuus saada poni -koossa! Kuten esimerkiksi No Boundaries Grey Jump ja Royal Classic Jump. Toivotaan, että myöhemmin saadaan vielä selkeämpi jaoittelu ponikokoisille huoville, jotta tuotteet olisivat helpompi löytää. Mutta hyvä uutinen on se, että niitä kyllä löytyy! :)

Yhteistyössä

3 kommenttia:

  1. Nämä on niin ihania, että ihan syyhyttäisi ostaa jo Fasulle setti talteen. Isäntä kuitenkin toppuuttelee, että odotahan nyt että se varsa kasvaa ja pääset edes ratsastamaan sillä :D Toivottavasti siis ESn ihania tuotteita edelleen myynnissä, kun ostaminen on vähän ajankohtaisempaa. Tosin, nyt on niin ihania värejä ollut että ihan harmittaa jättää ostamatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos isännälle vihjaisi tuosta tulevasta joulusta ehkä? Meillä se toimii, paitsi ei oikein satulahuopien kihdalla, koska meidän isännän mielestä niitä on enemmän kuin tarpeeksi :D

      Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot