perjantai 21. lokakuuta 2016

Ensimmäisiä HIHS tunnelmia


Eka päivä takana ja kohta toinen omalta osalta alkamassa. Tässä vähän kuvia eiliseltä, kun valmistauduttiin ja verryteltiin nuorten hevosten luokkaan. Oli kyllä kiva kokemus itselleni ja samalla tuli ihan hirveä hinku päästä kisaamaan itsekin Helsinki Horse Show:hun! Verrytellessä oli kieltämättä hauska ja epätodellinen olo ratsastaa vaikka Steve Guerdatin ja Kevin Stautin kanssa samassa tilassa :D Tällaiselle tavikselle ja kuitenkin aika vähän kisanneelle olotila ei ole mikään ihme varmastikaan.


Mutta hienoa oli ja 5 -vuotiaiden kisassa oli erityisesti jännitettävää jo Marikan hevosten osalta ja sitten tietysti Erikan ja Aapon puolesta, jotka lopulta voittivat 5 -vuotiaiden luokan! Ihan mahtavaa! :) Meidän hepoista Stellaria oli neljäs luokassaan ja hyppäsi kyllä tosi hyvin. Toinen tamma hyppäsi varmasti nollaa, mutta ei ollut ihan oma itsensä ja vähän sellainen "laimea", joten se näkyi hyppypisteissä. Mutta kaikekseltaan kelpo suorituksia ja tänään jatkuu!


Eilisen lauantai-illan lippupaketti Helsinki International Porsche Horse Show:hun -arvonnan muuten voitti seuraava henkilö:

Eveliina Riikonen - onneksi olkoon! :) 
Sinuun ollaan yhteydessä vielä tänään sähköpostilla!

3 kommenttia:

 1. Ihanan ilosia kuvia! :) Oli varmaan siistiä päästä hepan selästä käsin fiilisteleen areenan tunnelmaa! :D Nää 5-vuotiaat oli kyllä mukavaa katseltavaa omassa luokassaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan mahtavaa! Etenkin olen todella otettu, että minuun luotetaan ratsastuksessa niin paljon, että pyydetään tällaiseen tehtävään :) Kiva, että pääsit paikan päälle katsomaan ja toivottavasti oli hyvä reissu! :)

   Poista
 2. Moi Heidi! Mistä olet hankkinut sun Antareksen kypärän? Saako niitä Suomesta jostain? :)

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot