sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Kaunis syksy, kauniit mallit

...ja HIHS -arvonnan voittaja!Kävin tänään Espoon perukoilla kuvaamassa Erikaa ja hevosia, ja tuloksena oli liuta niin kauniita kuvia, että samalla kun tulin tänne julkistamaan voittajan Helsinki International Porsche Horse Show:n perjantain näytöksen lippuihin (2kpl, joten kaveri mukaan!), niin haluan jakaa muutamia fiiliksiä ja kuvasatoa päivältä. Onnistuttiin, oli hieno syyspäivä, kauniit maisemat ja kauniit mallit! Enemmän kuvia saa Erika julkaista omassa blogissaan - kuvaaja on tyytyväinen päivän saaliiseen :)


Helsinki International Porche Horse Show:n perjantai -päivän 2 hengen lippupaketin on voittanut:

Sonja Peltokangas!

Onneksi olkoon, nyt pääset ensimmäistä kertaa ikinä nauttimaan HIHS -tunnelmasta livenä! Sinuun ollaan yhteydessä sähköpostitse näinä päivinä lippujen toimittamisien merkeissä :)
 Kiitos kaikille osallistuneille sekä Helsinki International Porsche Horse Show:lle arvonnan mahdollistamisesta!

Onnellinen bloggaaja kiittää ja kuittaa - saisipa useammin arpoa jotain tällaista yhtä haluttua ja piristää jonkun päivää :) Alla vielä kuvia, kun pääsin poseeraamaan 5 -vuotiaan ruunan Carambolan eli Aapon kanssa. Aapo ja Erika starttaavat Helsingin Jäähallilla nuorten hevosten luokissa sekä torstaina, että perjantaina - onnea myös heille koitoksiin!

6 kommenttia:

 1. Eeeikäää!! Apua, en ikinä voita missään arvonnoissa! Oon ihan häkeltynyt tästä :') Kiitos ihan superpaljon Heidi ja sun hieno blogi, tämän HIHS -kokemuksen tulen muistamaan aina! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! <3 :) kivaa, että sai lahjoittaa liput blogini pitkäaikaiselle lukijalle, josta kiitos sinulle, että jaksat usein kommentoida ja olla hengessä mukana! :)

   Poista
 2. Minkä merkkiset noi sun housut on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ei taida olla "minkään merkkiset", ovat muistaakseni ostettu Budget Sportista :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot