sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Nyt on niin valoa tunnelin päässä!


Tulin juuri tallilta kotiin. Menin sinne tänään jo tuttuun sunnuntai-aamun tapaan viideksi ja tein työt, välissä kävin kotona nukkumassa ja nyt illasta Dee pääsi ohjasajo-ohjien päähän. Sitä on ratsastettu nyt tällä viikolla ensimmäistä kertaa kunnolla pariin kuukauteen ja voin kertoa, että nyt alkaa taas tuntumaan, että mennään oikeaan suuntaan liikkumisen kanssa! Dee on vaan niin mun lemppari kautta aikojen ratsuista - nautin sillä ratsastamisesta, etenkin laukkaamisesta niin paljon <3 Se fiilis ja voima, minkä se antaa etenkin nyt, kun selkä on auki ja se haluaa liikkua taas eteen ja energisesti! I love that!!

Tänään kuitenkin voin mennä erityisesti hymy huulilla nukkumaan, Dee ei ole moneen vuoteen liikkunut näin, mitä se tänään ohjasajo-ohjien päässä lähti väläyttelemään. Se alkaa nostaa säästä itseään ylöspäin, ja alkaa oikeasti käyttämään kroppaansa liikkumiseen ja vain parin viikon jumppailun ja viikon ratsastusten jälkeen!

Alla pieni videoklippi kuvaamaan sitä mistä tässä nyt kirjoitan, jonka T otti, kun oli seuraamassa treeniä - tästä on hyvä suunta eteen päin kuntoutuksen kanssa!

8 kommenttia:

 1. Jess! Huippuhyviä uutisia! Dee liikkuu videolla todella kivasti - tästä on kiva jatkaa hymyssäsuin!

  Maarit L. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja niin on! Toivotaan nousujohteista loppu vuotta! :)

   Poista
 2. Kylläpä se tahdittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, siis siellä tulee tahtirikkoja moniakin. Mutta huomaatkos mistä ne johtuu tai löydätkö mahdollisen syyn tälle? :) Kun katsot hevosta sen juostessa ympyrällä - se ei taivu ympyrän suuntaan kropastaan, eli tässä tapauksessa oikea kylki, joka vasemmassa kierroksessa toimii ulkokylkenä, ei jousta vielä juurikaan. Tämä johtuu ihan siitä, että viimeisimmän hoidon jälkeen on vasta niin vähän aikaan ehditty liikuttamaan - vielä on paljon toki tehtävää! Tässä videolla se hienoin juttu on se, että hevonen nostaa jo rintarankaansa liikkuessaan ylemmäs eli toisinsanoen kantaa itseään säästä ylös päin, mitä se ei ole pitkiin pitkiin aikoihin tehnyt. Ei se tosiaankaan täydellinen ole, mutta kaikki historia ja viimeisen vuoden löydöksien, hoitojen, parantelujen ja takapakkien jälkeen tällainen pieni ponnahdus on meille iso askel eteenpäin :)

   Poista
 3. Ihania uutisia!<3 Upea toi ensimmäinen kuva, onnellisen näköinen parivaljakko siinä :') Peukut pystyssä talven treeneihin teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Dee on niin ilmeikäs hevonen, että sen silmistä näkee hyvin mikä on mieliala :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot