maanantai 7. marraskuuta 2016

Työpaikka avoinna

Etsitään työntekijää avoimeen työpaikkaan: Pään pidike

Etsimme kiireisesti palvelukseen täysiaikaista pään pidikettä erittäin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtunteja kertyy viikossa vähintään 70 ja työ on viisivuorotyö - tykkääthän siis aikaisista aamuheräämisistä, mutta myös olet yökukkuja ja toisaalta olet käytettävissä myös muina vuorokauden aikoina joustavasti ja lyhyelläkin varoitusajalla.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön sekä kannustavan ja innovatiivisen työyhteisön.

Odotamme sinulta tavoitteellisuutta, itsenäistä otetta työhön, halua menestyä ja erinomaista kielitaitoa. Etsimme henkilöä, joka on elementissään seistä nököttäessä paikoillaan eikä niskasi ihan heti puudu, vaikka muutama sata kiloa lepää ohimollasi. Olet positiivinen, palvelualtis, nöyrä, ahkera, joustava (paitsi pidikkeenä toimiessasi mielellään vähän kankeempi) ja periksiantamaton, etkä pelästy vaativammissakaan tilanteissa. Edellytämme hakijalta myös hyvää tiimityöskentelyn taitoja, kokemusta psykologin työstä ja hyvää fyysistä kuntoa, sekä paineensietokykyä. Olethan tasapainoinen, tykkäät seistä paljon paikallaan ja olla hiljaa, ja pääsi koko on keskisuuri ja olet n. 165cm pitkä.

Jos tunnet olevasi etsimämme palvelija, ota pikaisesti pullopostilla tai savumerkein yhteyttä. Työ alkaa heti.

Sydämmellä: Dexteri


Pientä kevennystä maanantai-iltaan - Deellä on mielenkiintoisia mieltymyksiä ja vaatimuksia hoitohenkilökunnaltaan :'D Ja näitä on paljon lisää... Kuvassa hierojamme Janita työn touhussa.

6 kommenttia:

 1. Hyvä herra Dexteri (tai sihteerinsä)

  Saatte varmaan lukemattomia yhteydenottoja koskien vapaana olevaa työpaikkaa. Mikäli hakijalla ei ole aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä, lienee turhaa lähettää hakemusta? Vai voidaanko vapaana olevaa paikkaa täytettäessä katsoa meriitiksi koirien tilapäisenä lepopaikkana tai kissojen kiipeilypuuna toimiminen? Kärsivällisyys, pitkäjänteisyys sekä liikkumattomuus on näissäkin tehtävissä oleellista tehtävän menestyksekkäästi hoitamisen kannalta.

  Kunnioittavasti,
  palvelija X

  PS. Suurkiitos hauskasta postauksesta! Osaako Dee myös "rapsuta minua tästä" -leikin? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikasempi kokemus alalta on tärkeää, mutta voimme joustaa muuten sopivan oloisen palvelijan eteen osuessa asiassa ja suorittaa parin vuoden koeaika perehdyttämään työhön. Aikasempi kokemus kissojen kiipeilypuuna on plussaa ehdottomasti ja katsotaan hyväksi koeajan pituudessa. Hakijoita lienee jonoksi asti hetkessä tähän unelmatyöhön, joten eikun tulentekovälineet esille ja savumerkkejä loihtimaan. Kaikille potentiaalisimmille ilmoitetaan työhaastattelusta takaisin päin kirjepululla.

   Sydämellä: Dexteri (hirvee moga tullu tohon hakemukseen, sydämeen laitoin kaksi ämmää vaikkei sinne mun kohdalla mahtuisi kyllä yhtäkään!)

   Poista
 2. Onpa se menettänyt kaulasta lihaksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin sanoin tuolle orjalleni (jotkut kutsuu Janitaksikin, mutta mielestäni liian ylevää alamaisen palvelusväen kohdalla), että kyllä näkyy valitettavasti heikko työpanoksesi pään pidikkeenä kaulalihasten tyrehtymisenä. Ja siksi haemmekin pikaisesti tilalle uutta työntekijää!

   Kiitos hyvästä palautteestasi, kerron tämän eteenpäin oikeaan osoitteeseen!

   Rakkaudella: Dexterisi

   Poista
 3. Ehdin jo innostua, mutta hitsi olen aivan liian pitkä!! xDD Dexteri on aivan liian vaativa pituuden suhteen ;)
  Terkuin, 173cm

  ps. Toivottavasti sopiva palvelija löytyy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tyyppi on ihan super vaativa vähän kaiken kanssa, että välillä ihan itkettää :'D

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot