torstai 29. joulukuuta 2016

Hollanikkaan terveiset


Kohta 2 -vuotiaaksi kääntyvältä oripojalta Torstilta terveisiä. Hän voi edelleen oikein hyvin (ja paksusti) ja on kasvanut hurjasti. Sitä on aina niin kiva mennä katsomaan ja se on sellainen hyvän mielen kaveri. Tallinpitäjä jaksaa aina kehua varsan luonnetta ja käytöstä, kun sen kanssa kaikki hoitotoimenpiteet on toiminut ja sopinut ihan siitä asti, kun se sinne saapui. Mistä lie Torsti moisen herrasmiesmäisyyden on perinyt... Ja edelleen, kun sitä käytiin moikkaamassa, se oli todella seurallinen myös. Ihana tyyppi! Vaikkakin vähän rumassa kasvuvaiheessa, ja tuo sana "vähän" on oikeasti laimea kuvaus sille. ;) Jaksan kuitenkin uskoa, että kun Torsti oli niin hieno ja komea pikkumiehenä emänsä alla, että sitten joskus aikuisuuden kynnyksellä, kun suurin kasvu alkaa olla takanapäin, se komistuu taas.


Seuraavaa kertaa en ihan tiedä, millon käydään pikkukaveria katsomassa. Ensiksi oli vähän mielessä, että olisi jälleen kiva käydä seuraamassa KWPN -oripäivien tarjontaa, etenkin kun muutaman ystäväni varsat lähtivät Hollantiin samaan paikkaan myös, missä Torsti asustaa, mutta nyt tähän väliin se taitaa olla vähän hankala järjestää ja toteuttaa. Välillä on pakko taas tehdä julmasti töitä, ja myös ratsastaa. Nyt, kun Dee alkaa kulkemaan, haluan laittaa kaiken aikani siihen ja panostaa sen kilparadoille paluuseen tosissaan. Ja minulla on ilahduttavan paljon hevosia ratsastettavana, että kyllä tässä kiirettä saa järjestettyä vaikka viikon jokaiselle päivälle - en valita tilanteestani kylläkään :)

Hassua ajatella, että ensi vuonna Torsti todella on jo kaksivuotias! Hullua, miten nopeasti aika juoksee - ei siitä nyt niin kauaa kuitenkaan aikaa ole, kun täällä bloginkin puolella jänniteltiin ja odoteltiin varsan syntymistä! Niin tai jopa tamman tiinehtymistä! Kohtahan tämänkin koltiaisen saa laittaa satulaan, sitä en meinaa malttaa odottaa.

Ps. katsokaa millainen tukkajumala tuo minun varsani onkaan puoliveriseksi! :D <3 I love it!

9 kommenttia:

 1. Meinasinkin tulla kehumaan sitä, miten upea letti pikkupojalla oikein on! Supersöpö! ♥

  http://goldiponi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, jos ei muuta, niin letti on ainakin hieno! :D

   Poista
 2. Tuo Torstin harja on kyllä vallaton, omalla kohta 2-vuotiaalla suomenhevosellanikaan ei ole noin pitkää ja muhkeaa harjaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minkäkin nauroin, että hei, tuo on vasta 1v. ja ryhmäkuvassa olevalla tinkervarsallakaan ei ole yhtä muhkeaa tukkaa ja eikös ne nyt ole yleensä aika runsaalla jouhituksella varustettu? :D

   Poista
 3. Ihana Torsti! Tosi komea ainakin päästään. :D Tuotko sen sitten itsellesi kotiin sisäänratsastettavaksi vai jääkö vielä Hollantiin eskariin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että sisäänratsastan sen itse. Tykkään tehdä sisäänratsastuksia ja usein siitä saa osviittaa todella paljon tulevaankin kyseisen hevosen kohdalla :) Mutta aika näyttää, mitä tapahtuu!

   Poista
 4. Onneksi ei tule kouluhevosta ;) tuosta otsatukastahan tulisi nyrkin kokoinen nuttura!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä :D kunnon munkki otassa! Hahhah, ja nään kyllä sieluni silmin tuolle myös sellaisen tasaotsiksen, joka loppuu just silmien yläpuolelle x')

   Poista
 5. Ihana, ihana Torsti! Ja niin seurallisen oloinen noissa kuvissakin - ja tuo katse! Hieno nuori mies, komeine hiuskuontaloineen.

  Maarit L. :-)

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot