lauantai 31. joulukuuta 2016

Kiitos 2016, tervetuloa vuosi 2017

Kuvien © Suvililja Photography

Kulunut vuosi on ollut jälleen erilainen, kuin yksikään aikaisemmista. Kilpailulliset tavoitteet ja haaveet ratsastuksen saralla olemme saaneet jättää taka-alalle, mutta paljon muita arkisempia hyviä hetkiä on useita hevosten kanssa ja olen kehittynyt ratsastajana tämän vuoden aikana mielettömästi niin henkisesti kuin fyysisestikin - kiitos useiden erilaisten hevosten ja ponien, sekä heidän omistajien. 


Kuitenkin vuoden 2016 kohokohta on ollut kihlautuminen minulle maailman tärkeimmän ihmisen kanssa. <3 Kiitos kuluneesta vuodesta ja kaikista aikaisemmista yhteisistä vuosista rakkaalle avopuolisolleni! Meillä on vuosi toisensa perään aina yhtä kivaa ja viihdytään toistemme seurassa. Jos löydätte ikinä elämäänne ihmisen, kuka saa aina hymyilemään ja kenen seurassa voit olla aina oma itsesi, kenen kanssa unelmoida tulevasta ja toteuttaa niitä unelmia, tuette toisianne asiassa kuin asiassa ja voit luottaa häneen kuin kiveen - pidä tällaisesta ihmisestä kiinni ja hyvää huolta! Minun mielestäni rakkauden tärkein asia on toistensa kunnioitus. Kunnioitukseen kuuluu avoimuus, rehellisyys, kuunteleminen ja toisen arvostaminen.


Samanlainen kunnioitus pätee suhteeseen myös hevosien kanssa. Vain niin niiden kanssa voi päästä yhteistyöhön, johon liittyy mm. luottamus. Ilman luottamusta ei voi löytyä rentoutta. Ja ilman rentoutta ei ole oikeastaan mitään, mitä voisi yhdessä suorittaa tai tehdä onnistuneesti. En usko, että itse olen vielä koskaan päässyt tähän tilanteeseen hevosen kanssa täysin, mutta siinä minulla onkin kehitettävää itseni kanssa tuleville vuosille.


Jos koskaan olen luvannut yhtään mitään uuden vuoden lupauksia, niin tänään tällä hetkellä haluan luvata kehittää itseäni entisestään hevosien ja ihmissuhteiden saralla, joissa pyrin arvostamaan - myös itseäni - enemmän, kuin aikaisemmin.

Kiitos kaikille blogini lukijoille kuluneesta vuodesta ja toivottavasti viihdytte tulevana vuotena jälleen minun ja hevosieni arjessa mukana! Onnea kaikille seuraavaan vuoteen! 
Tervetuloa vuosi 2017!

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia!! Hyvää ja onnellista uutta vuotta sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näistä kuvista pidän hirveästi minäkin!! :)

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta ja matkassanne varmasti viihdytään ;)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, etenkin uskolliselta vanhalta lukijalta! :) <3 Hyvää uutta vuotta sinnekin!

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot