lauantai 24. joulukuuta 2016

Oikein hyvää joulua ja onnea vuodelle 2017


Tänä jouluna haluaisimme Deen kanssa erityisesti kiittää kaikkia ihania ihmisiä, jotka ovat auttaneet meitä  viimeisen vuoden aikana vähän kaikessa. Ykköskiitos Deetä hoitavalle porukalle, tänä vuonna apukädet ovat olleet enemmän kuin tarpeen oman jaksamisenikin vuoksi ja jotta hevonen silti saisi mahdollisimman hyvää hoitoa ja liikettä jokaisena vuoden päivänä - eli kiitos kaikesta Sanna, Janita, toinen Sanna sekä Susanna! Ilman teitä voisi tilanne olla tällä hetkellä aivan toisenlainen ja ilman teitä, Deen monet päivät olisivat olleet paljon tylsempiä :)

Erityisen kiitoksen saa mun valmentaja Marika, joka on tänä vuonna kaiken tämän oman hevoseni vastoinkäymisten keskellä jaksanut uskoa sekä luottaa minuun ratsastajana ja tsempannut ihan älyttömästi, tarjonnut apua, antanut motivaatiota ja uutta kipinää ratsastamiseen hänen hienojen ja super laadukkaiden nuorien estehevosien myötä! Ilman tällaisia mahdollisuuksia en tiedä, millä fiiliksillä ratsastusta kohtaan jatkaisin ensi vuodelle, joten olen tästä enemmän kiitollinen kuin osaan kiitollisuuden oikeasti osoittaa.

Kiitos meidän Tuomarinkylän Kilpatallille ja tallimestarille maailman parhaimmasta hoidosta ikinä. Ja toki meidän talliporukalle - voiko yli 40 hevosen tallissa olla älyttömän kiva henki kaikkien kesken? No kyllä voi! Jos muuten on joskus joutunut harmistumaan hevosihmisten ikävistä piirteistä ja yleisestä negatiivisesta sekä varsin ikävästä suhtautumisesta toisiamme kohtaan, niin meidän tallilla ei ole tarvinnut tällaiseen törmätä näiden muutaman vuoden aikana! Olen jotenkin super ylpeä ja iloinen, että nykyään pääsen tekemään ja harrastamaan tällaisessa kypsässä, positiivisessa ja järkevässä ilmipiirissä - ei ole mitenkään itsestäänselvyys ja tätä osaa todella arvostaa!

Kiitos Deetä hoitavalle eläinlääkärille Lauralle, fyssari Selmalle ja kengittäjä Andrakselle, joiden keskinäisellä yhteistyöllä ja panostuksella on Deen kohdalla saatu paljon aikaiseksi.

Vuosi on ollut raskas Deen osalta ja iloittavat onnistumisen hetket ovat olleet harvassa. En voi sanoa, ettenkö olisi ollut todella jo luovuttamassa Deen suhteen tässä juuri vielä vähän aikaa sitten. Mutta nyt jälleen viimeisen viikon aikana on alkanut taas näkymään valoa tunnelin päässä, että voidaan aloittaa treenaaminen ja ehkä paras hetki pitkään aikaa oli eilen, kun otimme Deen kanssa pitkästä aikaa ekat hypyt! Hevonen tuntuu nyt nousujohteisesti päivä päivältä paremmalta, joten nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että selvitään kunnon treeniarkeen ilman enää ylimääräisiä taukoja aiheuttavia haavereita - on muuten niin vaikeaa päästä tällaisesta saikun jälkeisestä oravanpyörästä ulos!

Blogin puolella lähdetään raikkain ja levännein mielin tulevalle vuodelle kirjoittelemaan edelleen arjen iloista ja askareista! Jos hevospuolella on ollut yleisestikin ajoittain motivaatiopulaa, niin sitä on totisesti ollut myös viimeisen vuoden aikana bloginkin puolella. Kirjoittaminen ei ole maistunut ihan samaan tahtiin, kuin aikaisempina vuosina ja olen sen myötä antanut itselleni armoa, tilaa ja aikaa, yrittänyt olla ottamatta stressiä asiasta vaikka velvollisuuden tunne välillä on kalvannutkin kirjoittamisen osalta. On pitänyt löytää takaisin se ajatus rehellisesti siitä, että kirjoitan tätä pohjimmiltani itselleni, vaikka lukijakunta onkin jatkanut kasvuaan kaiken aikaa ja kyllä kaikkia kivoja kommentteja on aina mukavaa toki lukea! Ne kommentit ja yleisö eivät voi kuitenkaan koskaan bloggaamisessa olla itseisarvo ainakaan omalla kohdallani, koska silloin tekstit eivät solju näppäimistöltä yhtä aidosti ja rennosti, kuin pitäisi. Ja parhaat tekstithän syntyvät siitä kirjoittajan omasta mielenkiinnosta asioita kohtaan, ei siitä, että miettii pelkästään mitä muut haluavat lukea. Lopulta lukija haluaa lukea sellaista tekstiä, joka paljastaa kirjoittajan oman intohimon ja aidon kiinnostuksen asioita kohtaan, joista kertoo. Näin minä ainakin asian olen nähnyt ja niin minä koukutun lukemaan muita blogeja.

Tähän loppuun haluankin kiittää kaikkia blogini lukijoita hengessä mukana elämisestä sekä blogini yhteistyökumppaneita!


Kiitos hevosrehuja valmistava Hartog, jonka rehujen ansiosta Deen ruokinta ja vatsa on saatu balanssiin - näillä jatketaan!


Kiitos Back on Track ylivoimaisista hoitavista tuotteista, joista on ollut etenkin tänä vuonna ollut enemmän apua ongelmien keskellä kuin ikinä!


Kiitos tuorein yhteistyökummpanimme Equestrian Stockholm huikeasta yhtestyövuodesta ja kaikista kauniista tuotteista - tänä vuonna olemme saaneet olla entistä tyylikkäimmin puettuina hyvin istuvissa vaatteissa ja varusteissa hevosten kanssa!


Ja kiitos jo toisena vuotena peräkkäin yhteistyöstä Helsinki International Porsche Horse Show! Henkilökohtainen kohokohtani hevosurheilun saralla Suomessa, enkä taida olla ainoa. On ollut hienoa päästä kokemaan aikaisempaa enemmän tapahtuman parissa, joka vetää ainutlaatuisesti huippuratsastajia ympäri maailmaa myös tänne pohjolaan.


Oikein hyvää joulua ja paljon onnea vuodelle 2017 teille jokaiselle!

4 kommenttia:

 1. Rauhallista joulua sinulle Heidi ja koko sinun poppoollesi. Ja pidetään sormet ristissä, että kaikki ongelmat on selätetty ja Uusi vuosi on menestyksekäs ja onnellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi ja sitä samaa sinnekkin! Jep, nyt jos koskaan, kaikki toivo ja voima sille ajatukselle, että seuraava vuosi voisi olla meidän vuotemme :)

   Poista
 2. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Tulkoon vuodesta 2017 teille iloinen ja menestyksekäs vuosi! Lämpimät onnittelut kihlauksesta - ikimuistoinen hetki henkeäsalpaavan kauniissa ympäristössä kuvista päätellen.

  Lukijana haluan kiittää sinua ja Deetä että olette jakaneet yhteistä matkaanne, on ollut hienoa saada kulkea kanssanne näin blogin välityksellä. Uusia postauksia odotellen!

  Maarit L. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista Maarit! :) Uusimpia tuoreita kuulumisia tulossa piakkoin! Hyvää uutta vuotta 2017 sinulle! :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot