perjantai 14. huhtikuuta 2017

Valmiina ollaan


Juuri kun vähän harmittelin, ettei oikein ole ollut materiaalia ratsastuksista, niin tänään sitten saatiin vähän kuvia pitkästä aikaa estetreenien ja kisakoitoksen välipäivän ratsastuksista kotona!

Tehtiin Deen kanssa ulkokentällä aika tiivis treeni, jossa halusin sen vain pohkeen eteen rehellisesti ohjalle tasaiselle tuntumalle, selkää ylös ja takajalkoja aktiiviseksi. Samalla vaihdettiin aina suuntaa yksittäisen kavaletin yli. Hevonen tuntui nyt parin päivän tehoestetreenien jälkeen super super hyvältä! Se oli rento, muttei löysä ja jaksoi edelleen keskittyä ja oli aika skarppi. Kun tuntui, että se oli vertynyt hyväksi, lopetin jo siihen. Turhaa höylätä sitä nyt, kun sen pitäisi vielä jaksaa tsempata rankan viikon päätteksi huomenna vielä kisoissa. Sen jälkeen se saakin vähän kevyemmän jakson.

Oikein hyvillä mielin lähdetään huomenna starttaamaan taas. Luokkana on tosiaan 110cm, jonka pitäisi olla nyt tässä vaiheessa meille aika helppoa ja mukavaa jo, myös kisatilanteessa :) Pitäkäähän peukkuja!

2 kommenttia:

  1. Hei, mistä olet ostanut siniruskean kypäräsi ja mikä se on merkiltään? Se on kauhean hieno ja olen itsekin etsinyt sitä. Onnea tulevaan, Dee näyttää Super hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen suoraan Antareksen maahantuojalta, eli merkiltään kypärä on Antares - kannattaa googlettaa, että mistä löytyisi jälleenmyyjiä :) Olen myös tykännyt hirveästi, ihan lempparikypärä kautta aikojen! Kiitos paljon!

      Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot