torstai 11. toukokuuta 2017

Helsinki International Horse Show 2017 - lippuarvonta

© Helsinki International Horse Show

Suomen ratsastusurheilun ykköstapahtuma Helsinki International Horse Show tulee jälleen kerran myös tänä vuonna ja jo kolmannen kerran olen blogini kanssa yhteistyössä tämän unohtumattoman tapahtuman kanssa, jossa on tullut oltua katsojana mukana ihan pikku tytöstä asti!

Tänä vuonna suunnittelussa ja toteutuksessa on luvassa aikaisempaa mielenkiintoisempia juttuja itse tapahtumasta, hevosista ja hevosurheilusta omasta näkövinkkelistäni aina kesän läpi pitkälle syksyyn asti, kunnes on se aika vuodesta, kun pääsee seuraamaan läheltä upeita hevosia ja taidokasta ratsastusta ihan livenä!

Jotta sinullakin olisi mahdollisuus päästä tänä vuonna paikanpäälle Helsingin Jäähalliin, sain ilokseni heti mahdollisuuden suorittaa lippuarvonnan Heidin Nelivedot -blogin lukijoiden kesken. Liput, jotka tulen arpomaan ensi viikon keskiviikkona 17.05.2017, oikeuttavat kahdelle henkilölle paikat huikeaan Perjantain Kansainväliseen Päänäytökseen 20.10.2017!

Perjantain illan muhkeassa ohjelmassa nähdään mm. Helsinki Horse Show avajaisseremonia, kouluratsastuksen Grand Prix -kilpailu, kansainvälisiä esteratsukoita 150cm luokassa sekä vauhdikkaassa 140cm nopeusluokassa ja kotimaisen Amateur Tourin finaali.

© Helsinki International Horse Show


Mitä sinun tulisi sitten tehdä, jotta olet mukana arvonnassa?

Kommentoi tämän tekstin alle ja kerro, mikä Helsinki International Horse Show:ssa kiinnostaa sinua eniten ja kuinka monena vuonna olet HIHS:ssä ollut mukana. Kirjoita myös oma nimesi ja sähköpostiosoite, johon sinuun voidaan olla yhteydessä 2 hengen lippupaketin toimittamisesta, mikäli onnetar suosii juuri sinua!
Arvonta suoritetaan keskiviikkona 17. toukokuuta klo: 20:00, ja näin ollen kaikki siihen mennessä tulleet kommentit ovat mukana arvonnassa.

PALJON PALJON ONNEA OSALLISTUNEILLE!

Ja kiitos:


58 kommenttia:

 1. Meri
  meri.asikainen@hotmail.fi

  Kiinnostaa kaikki, koska en ole koskaan käynyt Horse Showssa :)

  VastaaPoista
 2. Nea
  Neakaroliiina@gmail.com

  Kiinnostaa hienojen hevosten ja taitavien ratsastajien näkeminen. Muutenkin hihs on aina ollut kiva tapahtuma ja pääsee viettämään kavereiden kanssa aikaa oman harrastuksen parissa. Olisinko neljä kertaa käynyt hihsissä aikaisemmin :)

  VastaaPoista
 3. WC tietysti ja tänä vuonna erityisesti huippujen verryttely areenalla! Mira.flinkkila@gmail.com :)

  VastaaPoista
 4. Janina
  airikainen.janina@gmail.con

  HIHS:ssa kiinnostaa eniten esteluokat, joista saa uutta inspiraatiota omaan tekemiseen ja mukavaa virkistystä arkeen. Olen käynyt tapahtumassa kerran ihan pienenä, pari kertaa sen jälkeen katsojana ja kertaalleen suomenhevosten esteluokassa vilahtamassa vuonna 2012. Sen koommin ei ole ollut aikaa tai varaa käydä, joten kelpaisi kyllä päästä sinne pitkästä aikaa fiilistelemään!

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti Amateur tour luokat. En ole Koskaan käynyt kyseisessä tapahtumassa :)

  Eveliina_12@hotmail.Com

  VastaaPoista
 6. Laura
  laura.marjeta@hotmail.com

  Eniten mua kiinnostaa nähdä omia suosikki ratsastajia ja niiden iha huippu hevosia sekä nähdä sitä todellista huippuratsastusta omin silmin paikan päältä! Hihs'ssä olen ollut kerran aikaisemmin, viime vuonna, mutta meillä oli kaveriporukalla liput vain kahdelle ensimmäiselle päivälle, joten päänäytökset jäi näkemättä.. Olis ihan huippua päästä kokemaan se fiilis paikan päällä, kun telkkarin välityksellä sitä ei oikein koe :'D Tottakai Expoakin pitää vähän hehkuttaa, onhan se nyt ihan mieletön, jokaisen heppaihmisen unelmapaikka!!

  VastaaPoista
 7. Emma R.
  sateenkaarisitruuna(at)hotmail.fi

  Kiinnostaa kaikki perjantain luokat, olen ollut HIHSissä muistaakseni kolmisen kertaa, mutta nyt on ollut useampi vuosi väliä. Hevoset on muuten jääneet taka-alalle elämässä muiden juttujen tieltä, joten olisi kiva käydä katselemassa taitavia ratsukoita ja vähän haistelemassa hevosen tuoksua pitkästä aikaa, ne kun oli pitkään elämäntapa :)

  VastaaPoista
 8. Ei nyt liity mitenkään asiaan, mutta missä päin asut?:D

  VastaaPoista
 9. Heta tee.haave@gmail.com kiinnostaa nähdä huippuratsastusta eri lajeissa. Kerran olen ollut mukana

  VastaaPoista
 10. En ole ollut vielä kertaakaan Horse Showssa, vaikka pitkään olen jo siitä haaveillut. Eniten mua kiinnostaa esteratsastus ja tietenkin expo.

  Marjo
  Marjo.keskitalo@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Olen HIHS'ssä käynyt vain kerran ja siitäkin on aikaa.. Eniten kiinnostaa nähdä hienoja hevosia ja esityksiä, sekä tietenkin tarjouslaarien kaiveleminen! ;)

  Petra
  peta.98@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Eniten kiinnostaa Amateur Tourin finaali! Olen käynyt kyseisessä tapahtumassa 2-3 kertaa.
  Justiina Koivisto
  justiina.koivisto@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Eniten kiinnostaa nähdä isot esteluokat ja hienoja kouluratoja. Myös verkkamahdollisuuden seuraaminen on huippua, Expoa lukuunottamatta. Olen käynyt muistaakseni 4 kertaa. t.jokiniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Onpa hienoa, että yhteistyö HIHS:n tiimoilta jatkuu! :)

  Olen ollut kahtena vuonna HIHS:ssä, kerran katsojana ja kerran niinsanotusti töissä. Viime vuonna aasien ohjelmanumero lasten matineassa teki minuun vaikutuksen, ja sen innostamana olisi hauskaa päästä seuraamaan muitakin vastaavia ohjelmanumeroita sekä eri lajien ja hevosrotujen esittelyjä.

  Susanna, suvililjanet@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Isot esteluokat ja hyvä tunnelma! Siitä ratsastuksen glamourista harvoin pääsee nauttimaan arjessa.

  Ayla
  ayla.dincay@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Iina A.
  iina.alakarppa@gmail.com

  Olen ollut nuorempana kahdesti katsomassa kisoja, mutta nyt on tullut liian pitkä tauko! Haluaisin viedä poikaystäväni katsomaan laadukasta koulu- ja esteratsastusta, nyt olemme käyneet vain pikkukisoissa. Myös verryttelyn seuraaminen kiinnostaa!

  VastaaPoista
 17. Minua kiinnostaa erityisesti amatööriluokat, niissä on aina tuttuja :) sekä tietysti lisäksi myös huippuesteratsastus ja hienot hevoset!

  Mulla on ollu muutama välivuosi nyt, kun rahatilanne ei ole antanut periksi, mutta aiemmin on tullut käytyä varmaan lähemmäs kymmenet kerrat! Tosin tuolla Helsingin jäähallilla ei vielä kertaakaan.

  idaheikkila0@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Ekan kerran olin vuonna 2001, ja sen jälkeen muutamia noita alkuvuosien tapahtumia lukuunottamatta jokavuosi. Välillä enemmän ja välillä vähemmän :)
  Ehkä yllättävää, mutta eniten kiinnostaa esteluokat! Tosin Dressage Knock-Out on todella mielenkiintoinen!

  karonkka(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Kiinnostusta herättää niin amatööriluokat kuin huiputkin. Jäähallin paras puoli on kuitenkin veryttelyn seuraaminen, voisin istuakin melkein koko illan siellä! Huippuratsastuksesta oppii aina niin paljon. Niin hienosta ratsastukois tapääsee harvoin nauttimaan Suomessa! Siinä huippuratsukoita katsellessa herättelee uskoa omista mahdollisuuksista menestyä.

  Olen seuraamassa Hartwalilla tapahtumaa ainakin kolmesti ja kahdesti jäähallilla.

  hannamatildamakkonen@gmail.com
  Matilda M

  VastaaPoista
 20. Olisi upeaa päästä, sillä en ole ikinä HIHSiä kokenut. Eniten kiinnostavat upeat hevoset ja suoritukset, kaikki se inspiraation määrä mitä tapahtumasta varmasti saa mukaansa!

  Anniina Kultamaa
  anniina.kultamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Tylsä vastata näin, mutta ihan oikeasti se hevosurheilun ykköstapahtuma kokonaisuutena. Miten huiput verkkaa, miten kaikki toimii, näkeekö tuttuja, tuleeko uusia tuttavuuksia, buustaako tapahtumaan osallistuminen oman kuntoutumisen kanssa tiiviimmäksi kohti selkään nousua? Monta rautaa tulessa, ja kiitos mahdollisuudesta voittaa!
  Email on tellimaria@gmail.com ja odotan innolla kuulla voittajan nimen :)

  VastaaPoista
 22. Tylsä vastata näin, mutta ihan oikeasti se hevosurheilun ykköstapahtuma kokonaisuutena. Miten huiput verkkaa, miten kaikki toimii, näkeekö tuttuja, tuleeko uusia tuttavuuksia, buustaako tapahtumaan osallistuminen oman kuntoutumisen kanssa tiiviimmäksi kohti selkään nousua? Monta rautaa tulessa, ja kiitos mahdollisuudesta voittaa!
  Email on tellimaria@gmail.com ja odotan innolla kuulla voittajan nimen :)

  VastaaPoista
 23. Vau! Olisi tosi ihanaa päästä katsomaan hienoja hevosia ja taidokasta ratsastusta. Tuo kummasti inspiraatiota omaan harrastamiseen.. :) ikinä en ole käynyt, ei jostain syystä ole tullut mahdollisuutta lähteä.

  Janitakarolinav@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Dressage ja isot esteluokat ja ehdottomasti verkka! Mut parasta hihsissä on kyllä varmasti se tunnelma :) oon ollu kahtena vuonna groomina, viime vuosi oli välivuosi ja tänä vuonna jos ihan vain katsojana menisi niin sais katella just niitä esityksiä kun haluaa eikä oo sitoutunut mihinkään aikatauluun :D

  Wilma, wwilmas@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. horse showssa erityisesti kiinnostaa esteratsastuksen huiput, toistaiseksi näitä on päässyt katselemaan kylläkin vain ruudun kautta. eli siis horse showssa en ole käynyt kertaakaan 😁
  miili.nykanen@gmail.com

  VastaaPoista
 26. WC kiinnostaa eniten ja olen käynyt horse showssa kolme kertaa, tosin vuosia sitten. Olisi mukava päästä taas mukaan.

  Sanna, sannakallio88@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Kouluratsastus kiinnostaa erityisesti, mutta ylipäätään on mahtava päästä näkemään kansainvälisiä huippuja ja on hienoa, että Suomessa on tämän kokoluokan tapahtuma! Olen itse ollut hihsissä kolmena vuonna :)

  Liisa, liisatiitola@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Olen ollut mukana vain kerran kauan sitten pienenä heppatyttönä. Eniten kiinnostavat esteluokat ja verryttelyn seuraaminen.
  Raisa
  raisa.leppanen@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Eniten kiinnostaa isot esteluokat :) olisi mahtavaa edes kerran elämässä päästä seuraamaan huippuratsastusta livenä.
  heidi.kaarttinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Olen ollut yhden kerran aiemmin seuraamassa horse showta. Mielenkiintoisinta olisi päästä seuramaan tasokasta, kansainvälistä ratsastusta ja upeaa tunnelmaa, selä kannustaa suomalaisia ratsukoita.

  Anniina, anniina.capo@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Eniten kiinnostaa nähdä läheltä huippuratsastusta ja ehkä vielä enemmän huippujen verkkaamista! En ole ikinä ennen ollut paikan päällä.

  Emma poutiainen.emma@gmail.com

  VastaaPoista
 32. lindajasmiina.naatanen@gmail.com

  Oon ollut kerran Hihsissä, 2015 sunnuntaina. Eniten kiinnostaisi nähdä kouluratsastuksen Grand Prix- kilpailu ja tietenkin esteluokkia on aina jännittävä seurata. Pakko kyllä myöntää, että huikea expo-aluekin kyllä houkuttaisi kovasti.. :D

  VastaaPoista
 33. Kerran aiemmin olen käynyt ja isoimmat esteluokat kiinnostaa eniten :)
  miiku.santalaa@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Enni Honkanen
  enni.Penni9@gmail.com

  Eniten kiinnostaa korkeat koululuokat ja amateur tour. Huippujen verkkaan on myös tosi kiinnostava seurata:). Aiemmin olen HIHS:issä ollut kolmena vuonna

  VastaaPoista
 35. Olen ollut kahdesti katsomassa, ja eniten kiinnostaa kür-luokat, samoin isot esteluokat ovat aina jännittäviä! Verkkaa olisi myös mahtavaa päästä seuraamaan.

  Krista, sean-simon@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. HIHS kiinnostaa ylipäätään, sillä en ole koskaan aiemmin käynyt siellä. Erityisesti minua kiinnostaa esteluokat, olisi varmasti hienoa nähdä ne paikan päällä, kun aiemmin on tullut katsottua vain televisiosta :)

  Jenna
  stenback.jenna@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Huippuratsastajat ja heidän hevosensa esteluokissa olisi mahtavaa nähdä. Viimeksi olen ollut varmaan 15 vuotta sitten :) -Heini-

  heini.nieminen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 38. Nelli Korelin, nelli.korelin@gmail.com

  Olen käynyt HIHS:ssa vain kerran ja siinä kiehtoi eniten tunnelma mikä hallissa oli, mitä ei kotisohvalta voi kokea. Tietysti myös itse ratsukot ja varsinkin esteratsastus kiinnostaa eniten.

  VastaaPoista
 39. Heippa Heidi!Mua HIHS:ssä erityisesti kiinnostaa kansainväliset esteluokat, sillä näiden maailmantähtien ratsastusta pääsee niin kovin harvoin livenä seuraamaan. Lisäksi oman nuoren hevosen myötä on nuorten hevosten luokat alkaneet kiinnostaa entistä enemmän.
  HIHS:ssä kävin nuorempana vuosittain ja sillon kiinnosti erityisesti Amateur Tourin finaali, jossa oli usein tuttuja ratsastamassa. Nyt en muutamaan vuoteen olekkaan käytyt ja olisi kiva päästä katsastamaan jäähallin meininkiä (Edellisen kerran olen ollut Hartwall arenalla).
  -Laura, laurharle@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Eniten kiinnostaisi päästä kokemaan tapahtuman tunnelmaa, viimeksi olen käynyt 2000-luvulla.
  ponilaura2 @ gmail.com

  VastaaPoista
 41. Kiinnostaisi kokea koko paketti. Päästä tunnustelemaan fiilistä ja nähdä ne hienot hevoset isoilla radoilla, joita on katsonut lähinnä vain tv:n välityksellä. En ole ikinä päässyt paikan päälle. :)

  Hanna Kuusela

  hannakuusela@windowslive.com

  VastaaPoista
 42. En ole nyt pitkään aikaan päässyt horse showhun. Olisi kiva päästä katsomaan esteratsastusta.
  nighthorse01@gmail.com
  satu

  VastaaPoista
 43. Kilpailut ja expo kiinnostaa eniten.Olen ollut mukana kahtena vuonna.

  VastaaPoista
 44. Jokaisen päivän tapahtumat herättää mielenkiintoni, se mitä siellä todellisuudessa tapahtuu niin en osaa sanoa, koska vielä ei ole ollut mahdollisuutta päästä paikan päälle vaan tv:n ehdoilla nähty.

  VastaaPoista
 45. Kouluratsastus kiinnostaa ja tunnelma paikan päällä. Olen ollut lähes kaikissa HIHS kisoissa, paitsi kahdessa viimeisessä.

  Ritva Alen
  ritva.alen@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 46. Olen ollut kerran HIHS kisoissa katsomassa ja olisi kiva päästä taas uudestaan. Tapahtumassa kiehtoo hyvä tunnelma ja tottakai hyvät shoppailu mahdollisuudet! Karoliina Rummakko Karoliina.rummakko@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Huippuhevoset ja -ratsastajat :). elma.mattila@gmail.com (Elina Mattila)

  VastaaPoista
 48. Emma
  emmaliina.muukka@gmail.com

  Viime vuonna ekaa kertaa kävin ja oli kyllä ihan mahtava tapahtuma! Tietenkin haluan nähdä taas kaikki huippu radat ja kisat, ja sen ohjelman joka on upea! Tunnelma on myös niin mahtava!

  VastaaPoista
 49. Huippuesteratsastus kiinnostaa eniten, tämän tason kilpailuja ei ole mahdollista lähteä katsomaan kuin kerran vuodessa :) olen ollut katsomassa kolmena peräkkäisenä vuotena.

  Erika Hermunen
  anni.hermunen@luukku.com

  VastaaPoista
 50. Emilia
  emilia.aikio@kellonkoulu.eduouka.fi

  Mahtava esteratsastus lähinnä kiinnostaa ja kauppoja olisi kiva myös koluta!:) En ole ennen ollut horse showssa:)

  VastaaPoista
 51. Eniten kiinnostavat world cup ja nuorten hevosten luokat. Mukana olen ollut useasti alkaen vuodesta 1992.

  Anu
  anuerika@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Haluaisin eniten nähdä GP-luokat. En ole ollut minään vuonna katsomassa.

  noora.vetelainen@gmail.com

  VastaaPoista
 53. En ole ollut ikinä HIHS:ssä koska rahatilanne ei anna myöden :/ Television kautta oon kuitenkin ollut kova tapahtumaa seuraamaan. Amateur Tour, knock-outit sekä huippuratsastajat kiinnostavat eniten ❤ Olis mahtava voittaa tänä vuonna lippu:)

  emmasainio99@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Eniten HIHS:ssä kiinnostaa sekä esteiden että kouluratsastuksen huippuluokat - on upeeta päästä seuraamaan taitavia hevosia ja ratsastajia. Oon ollut Horse Showssa muistaakseni kaksi kertaa, kummallakin kerralla ollut ihan huippua ❤️
  vekki.soininen@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Mihinköhän mun kommentti katosi?
  Olen ollut mukana vain kerran ja eniten odotan sitä tunnelmaa ja kannustamista. Kun pääsee oikein läheltä seuraamaan kisoja, oppii itse monta asiaa samalla.

  weckman.anna@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Viime vuonna oli ensimmäinen kerta. Olisi mahtavaa päästä uudelleen.

  Suvi Gröhn
  suvigrohn@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Kertaakaan en ole ollut katsomassa HIHS:siä, mutta kiva olisi joskus päästä katsomaan. Isot esteluokat kiinnostaisivat :)
  sanna.haliksa (a) gmail.com

  VastaaPoista
 58. Olen ollut HIHS:ssä viimeksi pikkutyttönä, kun saatiin ratsastuseuraltamme talkootöistä kiitokseksi liput. Olisi mahtavaa päästä pitkästä aikaa katsomaan huippu ratsastusta ja fiilistelemään paikan päälle. Muistan vieläkin sen tunnelman joka katsomossa oli :)

  elisa_melasniemi@hotmail.com

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot