maanantai 12. kesäkuuta 2017

ES Leather Deluxe ja alekoodi


Nyt on pitkästä aikaa blogin lukijoille piristettä, sillä sain Equestrian Stockholmilta luvan jakaa teille alekoodin! Alekoodi heidisummer oikeuttaa 20% alennukseen kaikista Equestrian Stockholmin normaalihintaisista tuotteista nyt kuluvan viikon ajan ma-su 12-18. kesäkuuta 2017 - eli jos on jo jonkin aikaa ollut jotain ES -tuotetta mielessä, joka olisi edes jossain vaiheessa pakko saada, niin nyt on hyvä mahdollisuus tehdä ostoksia ja saada tuote/tuotteet edullisemmin! :)

Minulle saapui viimein viime viikolla pitkällisen odottelun jälkeen blogiyhteistyön merkeissä ES:n aivan ihana Leather Deluxe silver jump -satulahuopa ja siihen mätsäävä korpahuppu, sekä uusi sporttinen, mielettömän pehmeää ja hengittävää kangasta oleva valkoinen kisapaita. Ne pääsivät heti käyttöön minulla ratsutettavana olleen ponin kanssa pikkukisoihin, sillä tosiaan valitettavasti Deen kanssa me tuskin näissä merkeissä tulemme enää olemaan. Mutta koska tiedän, että Deelle tämä satulahuopa ruskeanahkaisella yksityiskohdalla sopii kuin nenä päähän, niin ajattelin käyttää niitä nyt tässä ihan arjessa tuomaan vähän piristettä. Tykkään kyllä myös "pukea" normi arkitreeniinkin siistit, laadukaat istuvat, hengittävää materiaalia ja värilliset sopusoinnussa olevat varusteet, vaikka toki aikaisemmin on tullut säästeltyä näitä vähän hienompia ja parempia huopia enemmän edustuskäyttöön kilpailuihin. Kaikessa hevosen kanssa treenaamisessakin pidän kuitenkin äärimmäisen tärkeänä, että varuste kuin varuste istuu ja sopii, ja se tarkoittaa nimenomaan satulahuopien kohdalla sitä, että niiden tulee hengittää, pysyä kuosissaan ja käytössä paikoillaan, sekä niissä tulee olla riittävä säkätila. Equestrian Stocholmin huovissa nämä kaikki täyttyvät, ja ne myös säilyttävät bränikän kauniin ulkonäkönsä pesuista huolimatta vielä vuoden käytön jälkeenkin. Nämä ovatkin ehdottomasti suosikkihuopiani, mitä minulla on ja kokemusta on kuitenkin suurimmasta osasta Suomen markkinoilla olevista "isomman merkin" huovista.

 Aika hyvin muuten sopivat nuo full -kokoiset huopa ja huppu tälle suht pienelle ja sirolle ponillekin, mutta näitä huopia on myös saatavilla pienempänä cob -kokona. Alla olevat kuvat ovat Dumipotti -kilpailuista viikon takaa, ja ne on ottanut Suvililja Photography - kiitos!

4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis poni ja kaunis on satulahuopakin! Raaskisinpa omalle vuokrahevoselleni ostaa tuollaisen huovan, näyttäisi tumman hevosen päällä varmaan aika makeelta. :)

  VastaaPoista
 2. Tuli alennuskoodi loistavaan saumaan, ES:n ratsastusliiviä olin jo pidempään kuikuillut :) Tarttuihan sieltä ostoskoriin muutakin...

  VastaaPoista
 3. Harmillisesti ei alekoodi toiminut enää 18.6. :/ Verkkokaupasta tuli virhekoodi, että olisi vanhentunut. Jos viitsit ESS:lle antaa palautetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä :(( mä laitan heti palautetta, ja laita mulle vaikka sun nimi ja sähköposti e-maililla: heidi.patsi@hotmail.com niin saadaan varmasti asia hoidettua!

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot